Home > Geluid > DJ Gear > Afspelers

JB Systems CD-560 Black

Double CD-player + pitch + jog/dial

JB Systems CD-560 Black

Artikelnummer: 12410 | 700310
GTIN/EAN: -

 

6,9
Bekijk de 11 review(s)
Schrijf zelf een review


DJ Afspelers
JB Systems DJ Afspelers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

 

Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: DJ Afspelers

Subcategorie: CD-Speler 19'' Dubbel

MP3 ondersteuning: Nee

USB ondersteuning: Nee

MIDI ondersteuning: Nee

11 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 6,9

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Leuk apparaat ,maar niet perfect.
Door: <anoniem>

Ik heb deze nu een paar maanden ,en ik moet zeggen dat het een fijne cdspeler is. Hij werkt precies zoals hij moet werken. Alleen heeft de speler wel een paar nadeeltjes:

-Geen True Instant start (hij start vrij goed door zijn instant start maar bij snel achter elkaar cue/play/cue/play raakt hij het kwijt ,maar er is overheen te komen door de pitch bend wat meer te gebruiken).
-De loop is ronduit WAARDELOOS en onbruikbaar.. (dat wist ik toen ik hem kocht dus ach...)
-Geen shockbuffer. Erg jammer ,maar voor thuis is het natuurlijk geen probleem. Hij kan een flinke tik hebben maar als je hem van de wijs af brengt dan gaat hij ook goed over de zeik.

Nu de pluspunten:
+ Lekkere jog
+ Verstelbare pitchrange : 8% ,12% ,16%
+ Framesearch werkt lekker
+ De speler heeft goede laad tijden en is daardoor niet traag en prettig om mee te werken.
+ Hij hapt bijna elk merk ,snelheid enz recordables ,en ook met krassen weet hij wel raad (niet precies op mm getest ,maar hij speelt cds waar echt krassen opzitten dat ik me helemaal rot begin te schamen).

Al met al een speler die naar zijn budget vrij goed presteerd. Voor een beginner is de speler zeker heel leuk. Een niet te dure dubbele cdspeler ,met fijne bruikbare functies. Met deze speler is goed te mixen. Luxe is hij niet maar alles wat je nodig hebt om 2 nummers te mixen heeft hij aan boord ,wat wil je nog meer voor dit geld? Een 7.5 van mijn kant ,rekening houdende met wat hij kost!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

Goed om mee te beginnen
Door: <anoniem>

Ik heb hem nou bijna 1 jaar en er is pas een keer iets mis gegaan. tijdens een optreden op school deed het rechter dek helemaal niks meer. ik heb hem toen een keer uit en aan moeten zetten voordat ie et weer deed. dit heeft ongeveer 30 sec geduurt en was best wel een afgang...

maar verder geen problemen mee gehad. de que werkt goed, maar de loop is niks waard. verder geen problemen met het jog wheel en zo.
Hij is zeker zijn geld waard, maar niet te veel van verwachten

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Goed :)
Door: <anoniem>

Ik vind het een goede cd-speler voor zijn geld. ik heb he nu bijna een jaar en hij gaat nog altijd mee dus :)
Over de loop functie kunnen we kort zijn. Die is slecht, maar echt wel slecht.
Verder neemt hij de meeste cd's zonder problemen. en ook de frame search doet het naar behoren. Instant start heeft hij niet, maar mits enig pitch benden in het begin is dit niet echt een groot nadeel.

Mijn conlusie 4/5 want er is nog wat werk aan de winkel om dit een top-cd speler te maken!

Greetz
DJ C-sar

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Lekker ding
Door: <anoniem>

Het is een toppertje voor deze prijs. Alle functies die erop zitten doen het goed, behalve de loop-functie. Die is heel traag, daar heb je niks aan. Maar behalve dat is het cker wel een aanrader! De cue-functie en het jog-weel zijn perfect! Net zoals de pitch.

Hij is niet schokbestendig, maar daar merk je niks van. Hij moet een hele flinke klap hebben wil die overslaan.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

leuk
Door: <anoniem>

ik heb deze cd speler nu een tijdje, en ik moet zeggen dat ik er toch wel tevreden over ben. heeft alleen geen instant start en geen anti shock das wel jammer, maar de prijs is er ook naar (alhoewel ik er in de tijd nog 60 € meer voor betaald heb)

Zeer leuk om mee te beginnen, kheb er toh al wat feestjes tot een goed einde mee gebracht, alleen moet je wel zien dat hij in een stevige flightcase zit en dat hij geen kant op kan of hij gaat overspringen (geen anti shock)

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

even ter info
Door: <anoniem>

beste dj's,
stop in dit apparaat GEEN gekopieerde cd's,je kunt nadien de cd-speler weggooien,als je het toch doet speel je met je geld! de laser gaat er kapot van, ook stop hierin GEEN cd's met krassen!1keer kan geen kwaad,maar meerdere keren wel!
de laser gaat er kapot van!
heb respect ervoor en alles werkt normaal!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Goede cd-speler om mee te beginnen
Door: <anoniem>

Zeer goeie cd-speler om mee te beginnen maar als ik het gelkd heb ga ik mij toch eentje van reloop aanschaffen, ik heb nu een half jaarke en hij doet nog even goed hij leest al mn cd's ook al staan er kweet nie hoe diepe kretsen in juist de loop vind ik iets minder.
Greetz.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

cd speler voor eenvoudig gebruik
Door: <anoniem>

het is een goede cd speler om eiglijk gewoon eenvoudig te gebruiken,loop functie heb je echt niets aan,geen anti-shock,hij heeft wel een stootje nodig voordat hij blijft hangen maar toch...voor de rest wel mooi afgewerkt.kortom een cd speler voor thuis te gebruiken.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

enkele problemen mee
Door: <anoniem>

Ik heb deze CD-speler nu al precies 1 jaar , mijn rechter CD-speler doet het soms niet meer , dit vooral bij gekopieerde CD's , kan het zijn dat de lazer hierdoor aangetast is ?Deze cd-speler is goed voor mensen die willen beginnen , alle opties (pitch , loop , cue ...) maar erg goed in het lezen van cd's is hij mijn inziens niet!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Redelijk voor zijn geld
Door: <anoniem>

De JBsystems CD 560 is voor zijn geld een leuke cd-speler, een nette en overzichtelijke lay out !
De cd-speler heeft enkele functies zoals Pitch 16%, Cue, Jog wheel, Verder zit er ook Loop op alleen hier heb je niet veel aan omdat deze niet seamless is tevens heeft deze cd-speler ook geen anti shock.

Dus als je een cd-speler zoekt voor home gebruik of alleen om simpel cd's af te spelen is deze goed genoeg wilt je er 1 met meer functies kijk dan even naar de Dap 900D of beter, de Denon DN D4000.

Hij krijgt een 7 omdat het voor zijn geld geen verkeerde cd-speler is.

** Update **

Cd-speler heeft nu 3 sterren gekregen i.p.v. 4 sterren aangezien deze nu sterke concurrentie heeft gekregen van de nieuwe Numark CDN 35, Cd-speler met vrijwel dezelfde eigenschappen maar dan wél met Antishock én Mp3 functie, tevens beschikt deze ook over een mooiere layout, en dat allemal voor slechts € 50 meer als deze JB.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties