Home > Geluid > Luidspreker > PA/Disco

DAP KB-115A

15" bass Speaker 500W 8 Ohm

DAP KB-115A

Artikelnummer: 11670 | D3555
GTIN/EAN: -

 

6,5
Bekijk de 4 review(s)
Schrijf zelf een review


PA/Disco Luidspreker
DAP PA/Disco Luidspreker

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende DAP producten zijn nog wel leverbaar:

-
Dit product wordt met een afwijkende vervoerder verzonden (ivm gewicht en/of afmetingen). Verzenden is alleen mogelijk naar een zakelijk adres (waar elke werkdag iemand aanwezig is). Rembours is niet mogelijk. Eventuele retourkosten bedragen € 55,00 ex. BTW.

4 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 6,5

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Strakke Bas
Door: <anoniem>

Ik heb er 2 en heb de eindtrappen er uit gehaald. Wat overblijft een mooie baskast met 500 watt speaker die ik aanstuur met een american dj v3000plus amp. Daarbij heb ik 4 K-112 kasten boxen als toppen. samen een leuke set. Mooie strakke Bas voldoende tot zeker 200 man. Misschien beetje prijzig want de eindtrappen die ik er uit heb gehaald heb ik nog niet kunnen verkopen.

dj emilio

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

Goede subkast voor het geld
Door: <anoniem>

Ik heb deze baskast nu bijna een jaar in gebruik (+/- 6 feestjes) en moet zeggen dat ik wel positief erover ben.

Ik heb deze baskast aangeschaft aangezien ik 2 12"/1" topjes op statief had en ik wat laag miste. Nu ik deze baskast erbij gezet heb krijg je natuurlijk geen wapperende broeken, maar ik moet wel zeggen dat het geluid voller, completer en steviger klinkt. Voordeel is natuurlijk ook dat de baskast koppeling met de grond krijgt wat de speakers op statief niet hebben. Het is dus echt een toevoeging aan mijn setje.

Het is makkelijk dat dit een actief baskast is, want ik heb maar de ruimt voor 1 baskast en anders moest er ook nog een extra versterker aan te pas komen.

Het geluid wat eruit komt is helemaal zo slecht nog niet. Achterop kan je nog kiezen welke frequenties de baskast moet weergeven. Natuurlijk zal het niet de laagste bassen weergeven en zorgen voor wapperende broekspijpen, maar het is wel gewoon een goede toevoeging aan het geluid (completer, voller en steviger). Ik heb hier op het forum gelezen dat de speaker die erin zit zo slecht nog niet is (bron: Dré).

Het enige nadeel is de hanteerbaarheid. Er zitten geen handvatten, maar soort van "inkepingen". Dit zorgt ervoor dat het wat lastiger tillen. In je eentje met moeite te doen, met zijn tweeën gewoon goed te doen. Daarnaast is de aanluiting met tulp op line-niveau. Tulpkabels zijn natuurlijk niet de stevigste, maar als je er gewoon netjes mee omgaat of zelf even wat knutselt is dat natuurlijk geen probleem.

Al met al is deze baskast voor het geld gewoon een leuke toevoeging voor de kleinere disco-sets. Vooral als je wat ruimte-problemen hebt maar toch je geluid wat voller en steviger wil laten klinken, is dit zeker een aanrader.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

redelijk
Door: <anoniem>

wel een redelijke subwoofer, je kan hem niet echt makkelijk beetpakken, geluid is wel redelijk, als je hem wat luider zet, plopt ie wat... niet super fijn.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Matige kwaliteit
Door: <anoniem>

Op school hebben we zo'n kastje staan.
Letterlijk niet te tillen (geen handgrepen), komt niet zo heel veel uit (tenminste, als je geen vervorming wil), echt "laag" is het nou ook weer niet, het rooster ervoor resoneert mee en het schijnt dat die dingen uit veiligheidsoverwegingen niet meer worden gefabriceerd (kan 230V op het achterpaneel staan).

Niet kopen dus!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties