Home > Geluid > PA Versterker

Prodjuser M520 Versterker

2 x 780W RMS bij 4 Ohm (2 x 500W bij 8 Ohm)

Prodjuser M520 Versterker

Artikelnummer: 13585 | M520
GTIN/EAN: -

 

9
Bekijk de 2 review(s)
Schrijf zelf een review


Versterkers
Prodjuser Versterkers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De Prodjuser M520 Versterker is 19" PA versterker die 2 x 780W RMS bij 4 Ohm (2 x 500W bij 8 Ohm) levert.

De Prodjuser 4 Audio M-Series zijn robuuste en vooral betrouwbare eindversterkers.

Features Prodjuser M-520:

  • LED Indicators voor Power, Signaal en Clip.
  • Ingebouwde Clip Limiters.
  • 2 geforceerde koelingen.
  • 2he 19” Montage.

Afmetingen: 48,3 x 8,89 x 43,1 cm (19", 2HE)
Gewicht: 26kg

2 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 9

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

goede en betrouwbare versterker
Door: <anoniem>

14-01-2006:
Ik heb deze Prodjuser M-520 Eindversterker nu bijna driekwart jaar gebruikt bij zo'n 6 feestjes, dus het is wel tijd dat ik mijn mening erover kan geven.

Hiervoor heb ik korte tijd een alto versterker gehad, maar omdat die "slechts" 2x200 watt was en ik meer uit mijn speakers wilde halen, heb ik deze prodjuser gehaald. Vooral de verschillende beveiligingen spraken mij wel aan, hoewel ik niet weet (of uitgeprobeerd) heb in hoeverre deze 100% zijn. Echt veel voorgaande ervaringen heb ik dus niet andere versterkers, maar wil toch mijn mening geven over deze amp.

Zoals gezegd wilde ik wat meer uit mijn speakers halen (Eminence zelfbouw) en met deze amp lukt dat aardig moet ik zeggen. Ik heb nog geen enkel clipledje zien branden bij een feest, dus tot het uiterste heb ik de amp nog niet gebruikt.

Klankmatig ben ik tevreden over de versterker, maar ik weet niet of er überhaupt veel geluidsverschil zit in de versterkers < pakweg €750.

De ventilatoren doen goed hun werk. Deze hebben 2 verschillende standen, dus blazen niet overdreven hard als dat niet moet. Ik heb de amp niet tot het uiterste gebruikt, maar ik heb hem in ieder geval nog niet warm gevoeld.

Over de interne opbouw kan ik niets zeggen aangezien hij niet open gemaakt is en ik daar ook weinig verstand van heb. Ik heb wel gelezen en van sommigen gehoord dat deze wel beter in elkaar zit dan bv. de DAP palladium's (mag hopelijk ook wel aangezien deze prodjuser toch wel wat duurder is).

Het enige minpunt aan deze versterker is zijn gewicht. Ik loop al een paar jaar met rugklachten en dan is een versterker van bijna 30 kg geen pretje. Volgens mij zijn alle versterkers in deze prijsklasse zo zwaar, en is het een kwestie van prioriteiten stellen: een lichtgewicht-versterker kost nu eenmaal heel wat meer.

Conclusie: ik ben erg blij met de aanschaf van deze versterker. De eerste keer dat ik hem gebruikte was op een buitenfeest van 12.00 tot 23.00 uur en dit deed hij perfect(natuurlijk niet tot het uiterste gebruikt, maar toch). De daaropvolgende feesten heb ik ook geen enkel probleem met deze versterker gehad. Ik heb de versterker nog niet maximaal kunnen testen, maar mochten er in de toekomst andere speakers aanhangen dan laat ik mijn ervaringen hier wel weten.

Score: ik geef hem 4 uit 5 sterren. De amp werkt perfect, maar misschien had bijvoorbeeld een DAP ook volstaan met mijn eisen (en die is toch €100 goedkoper). In de toekomst zal blijken wat deze amp allemaal kan en kan de score daardoor omhoog gaan.

Edit 17-08-2006:
Ik gebruik de versterker nu voor 2 zwaardere speakers (vibe 15). Heb deze configuratie nu zo'n 5 keer gebruikt (waaronder 1x bijna volledig voluit, de andere keren niet voluit). Ik moet zeggen: nog geen enkel probleem gehad. De versterker blijft gewoon gaan en wordt ook niet heet (blijft eerder soort koel).

Met de huidige prijs (ik zag dat de versterker al 50 euro is gedaald in prijs) en de (absurd?) gestegen prijzen van de dap palladiums is dit misschien wel een leuk alternatief voor deze laatste? Ik hoop in de toekomst nog een paar keer de versterker voluit te gebruiken om te kijken wat hij echt kan. Score wordt naar mijn inziens ook opgeschroefd naar 5 sterren aangezien deze prodjuser nu bijna net zo veel kost als de vergelijkbare palladium (p-1600).

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Prima ding
Door: <anoniem>

Prima doos, heb 'm op een setje met 2x 15" sub en 2 topkasten van 12" staan, Staat niet eens half open en horen en zien vergaat je!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties