Home > Geluid > Luidspreker > Studio Monitor

Roth AudioBlob2, Wit

2.1 Multimedia AudioSysteem

Roth AudioBlob2, Wit

Artikelnummer: 20845 | AUDIOBLOB2W
GTIN/EAN: -

 

9,6
Bekijk de 11 review(s)
Schrijf zelf een review

Roth producten
Monitor Luidsprekers
Roth Monitor Luidsprekers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

 

11 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 9,6

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Leuk, leuk, leuk!
Door: <anoniem>

Natuurlijk moet je dit setje niet gaan vergelijken met €€€-monitorsets, maar met de prijs in je achterhoofd lach je je helemaal suf om de geluidskwaliteit. Stukken beter dan de pling-ploing boxjes die je voor dit of meer geld bij computerwinkels haalt.

Ik had dit Blobsetje niet echt nodig, maar het stond me al een tijdje zo vriendelijk en mooi aan te grijnzen dat ik er toch één genomen heb. De monitorset is actief (geen losse versterker nodig dus) en wordt compleet speelklaar geleverd, inclusief voetjes voor onder sub en topjes en een tulp-minijack kabel om hem aan je pc te rammen. Moet-ie aan je dj-setup, bestel er dan meteen even een tulp-tulp-kabel o.i.d. bij.

De topjes zijn hoogglans afgewerkt en de sub is een schattig, matglans Blob-blokje.

Geluid stel je natuurlijk in één keer netjes af en de stekker van de sub steek je in een verdeeldoos met aan/uit schakelaar zodat je niet steeds over de vloer hoeft te kruipen om de set aan en uit te zetten.

Zolang je je een beetje inhoudt en het subwoofer volume netjes afstelt blijft de bas behoorlijk netjes klinken. De hoeveelheid lawaai ten opzichte van het formaat van dit minisetje is meer dan acceptabel. Dus zolang je niet gaat doen alsof het een PA set is waarmee je de buren hun nest uit wil beuken kun je hier prima mee vooruit.

Samenvattend: superleuk voor aan je computer of dj-setup wanneer je geen dikke portemonnee hebt.
Hier komt het Blobje aan de pc te hangen, of aan de televisie op de slaapkamer. Maakt ook niet uit, het komt altijd wel ergens van pas ;-)

PS: Vergeet de tafelstatiefjes niet: Klik
Je schroeft ze zo onder de topjes en de drie pootjes buig je waarheen je maar wilt.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +3)

 

voor dj booth thuis
Door: Paul Hellings

Na lang gedraaid te hebben via een oude stereotoren wilde ik toch eens een actief setje op mijn mengpaneel aansluiten. Na de meningen gelezen te hebben over deze mooie set besloten om hem te kopen. Na het korte gebruik ben ik er in ieder geval zeer tevreden over. Ik was bang dat ze misschien niet genoeg geluid hadden voor gebruik als dj set, maar dat is zeker niet het geval. Zoals gezegd, zeker waar voor je geld als je, net als ik, niet zoveel te besteden hebt, maar wel goed geluid wilt.

En uiteraard weer de snelle levering (volgende dag binnen) van new-line, top!

edit: We zijn nu een paar maanden verder en ik ben nog steeds super tevreden over deze set. Ik woon inmiddels in een grotere ruimte, waar de audioblob2 nog steeds goed geluid geeft om te draaien. Ik krijg ook van (dj) vrienden te horen wat een mooi geluid eruit komt, in tegen stelling tot hun eigen stereo set-ups. Waardering 5 blijft dus stevig staan :)

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Perfect!
Door: <anoniem>

Het is geen wonder dat André zelf ook zweert bij dit setje want het is echt een prima systeem. De 2 satellites zijn erg klein en vallen totaal niet op maar er komt wél goed geluid uit. Tevens kan de subwoofer _gigantisch_ veel bass leveren indien je daar van houdt.

Ideaal setje voor thuisgebruik!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Zeer goede set
Door: <anoniem>

Ik heb de set afgelopen zondag besteld en ze zijn net binnengekomen. Heb hem aangesloten en... WOW WAT EEN GELUID.Ideaal voor op de slaapkamer als je je buren flink wil pesten. Zeker niet verwacht van een 2.1 set voor dat geld. Vandaar 5 sterren!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Roth AudioBlob2
Door: <anoniem>

Toen m'n betaling was toegekomen ging alles zeer snel. Ik kreeg meer dan voldoende informatie over waar m'n pakket zich bevond en in minder dan 24u werd hij in perfecte staat geleverd.

Wanneer ik Roth's AudioBlob2 wilde uittesten werkte alles zo vlot als ik gehoopt had. Enkele minuten later blies de bass zoals nooit te voren door m'n kamer heen dankzij de geweldige kwaliteit van dit syseem. Ik zou dit artikel aan iedereen willen aanraden die voor een voordelige prijs een zeer goed systeem in huis wenst te halen, ongeacht welk muziekgenre deze persoon naar luistert.

Zonder twijfel 5 sterren. Bedankt!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Klinkt goed
Door: <anoniem>

Gebruik dit als monitor voor mijn dj set thuis. Klinkt uitermate strak voor zijn geld, en draai je zonder gehoorbeschadigingen is het volume ook dik in orde. Strak setje, goed geluid, goed volume een aanwinst voor je set. Zeker voor dit geld

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Leuke set !!
Door: <anoniem>

Echt een supersetje voor het geld.
Heb hem aan mij dj set hangen, en zelfs hardcore en hardstyle klinken zoals het hoort!

En het ziet er allemaal netjes uit.
Het eenege wat jammer is, is dat de kabeltje tussen de sub en de speaker wat aan de korte kant is.

Heb de statiefjes erook bij besteld, maar dat vind ik geen succes.
deze zijn wat onstabiel. (en vind ze zo ook mooier staan)

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

audioblob 2
Door: <anoniem>

Deze set is echt waar voor je geld, echt een super set voor je computer. Voor dit geld kun je echt nergens anders een product kopen wat zulke goede geluidskwaliteit geeft, dan ben je echt veel meer geld kwijt. Ben er echt tevreden over.

Voor aan de computer echt een super set, maar wil je echt hard muziek afspelen, daar is deze minder voor geschikt, maar hij gaat voor achter de computer of film zeker hard genoeg!

Ben trouwens ook erg tevreden met de service, binnen 1 dag binnen en alles helemaal in orde.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Prima set, voor weinig!!
Door: <anoniem>

ik had niet zoveel geld om te besteden en kwam dus bij deze uit, als een soort
van tussenoplossing.

..Maar damn wat ben ik blij dat ik voor deze ben gegaan, de prijs/kwaliteit verhouding is super goed :D

uiteraard was de service van het bedrijf ook weer perfect, binnen 1 dag in huis!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Fantastisch geluid
Door: <anoniem>

Bij het uitpakken voel je de kwaliteit van de componenten. Mooi afgewerkt, kompleet met alle kabels en voetjes, zelfs voor de kleine speakers. De kabels van de subwoofer naar de speakers konden iets langer.

Gelijk Amarok opgestart, en mijn favoriete muziek getest. House (Hey Boy Hey Girl - Chemical Brothers) en brazilian lounge (Buscemi) klinken geweldig, je hoort de percussie alsof je erbij zit. Dat geldt zeker voor salsa muziek, bij bijvoorbeeld Pantera Mambo van La 33 hoor en voel je echt de diepe tonen van de conga's, en de piano klinkt levensecht. Ook rock klinkt goed, probeer Dazed and Confused van Led Zeppelin maar eens.

De subwoofer dreunt bij sommige (overgeproduceerde) nummers iets te nadrukkelijk, merkte ik bij 007 theme - Moby en Madan - Martin Solveigh, en daarvoor wil je eigenlijk de bas volumeknop onder handbereik hebben.

Daarmee kom ik uit op het enige nadeel dat de power en volume knoppen achterop de subwoofer zitten, dus als je die netjes uit wilt zetten na gebruik of wilt veranderen, je op je knieen onder je buro moet.

Al met al een lekker compacte 2.1 speakerset met een heel goed geluid.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: