Home > Geluid > Mengpaneel > PA/Studio Mixer

DAP GIG-202 TAB Digital Mixing Console

20 Kanaals Mengpaneel met Gates, Compressor en PEQ

DAP GIG-202 TAB Digital Mixing Console

Artikelnummer: 60878 | D2289
GTIN/EAN: 8717748386687

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


Mixer PA/Studio
DAP Mixer PA/Studio

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende DAP producten zijn nog wel leverbaar:

De GIG-202 TAB Digital Mixing Console is een volledig digitaal mengpaneel. Dit compacte digitale mengpaneel bevat alle functies van de verkrijgbare grotere digitale mixers. Het paneel heeft 16 XLR-/TRS-combo-inputs en 4 stereo-inputs, allemaal uitgerust met gate, compressor en een volledig 4-bands parametrische equalizer op elk inputkanaal.

De 12 analoge outputs zijn voorzien van een compressor en afzonderlijke 31-bands grafische equalizer. Ondanks de zeer uitgebreide functionaliteit van dit compacte digitale mengpaneel heeft DAP-Audio een gebruiksvriendelijke interface ontworpen die eenvoudig te gebruiken is voor iedereen. Hiervoor maakt DAP-Audio gebruik van speciale knoppen die direct toegang bieden tot alle belangrijke functies die een geluidstechnicus tijdens zijn werk nodig heeft. Met deze knoppen gaat de gebruiker direct naar de gewenste functie, zonder lang te hoeven zoeken in ingewikkelde menustructuren.

Directe controle is onontbeerlijk in een live situatie. Daarom is de gemotoriseerde 100mm fader altijd automatisch toegewezen aan de belangrijkste parameter van een door de gebruiker gekozen functie. Hierdoor voelt het digitale paneel toch 'analoog' aan.

De GIG-202 TAB is heeft een touchscreen van 7 inch, 8 inserts op de eerste inputs, 4 vaste AUX-outputs plus 4 schakelbare AUX-/SUB-outputs, 2 ingebouwde effecten-engines, 6 instelbare DCA's en een interne sampling rate van 24 bit/48 KHz. Daarmee is dit het compleetste digitale mengpaneel in dit marktsegment.

Features DAP GIG-202TAB Digital Mixing Console:

• Voorversterkers met extreem weinig ruis en +48V fantoomvoeding.
• High-definition ADC's (dynamisch bereik 114dB)
• 7-inch lcd-kleurentouchscreen
• Digitale gate/compressor/4-bands volledig parametrische equalizer op elke ingang
• Gebruiksvriendelijke interface

Afmetingen: 442 x 355 x 139 mm (483 mm incl. 19"-beugels)
Gewicht: 6 kg

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: