Home > Licht > Lichtsturing

Visual Productions Cuety LPU-1

DMX Interface voor Ipad en Android (met Netwerk interface)

Visual Productions Cuety LPU-1

Artikelnummer: 54625 | 5001023
GTIN/EAN: 8718781510244

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review

Visual Productions producten
Lichtsturingen
Visual Productions Lichtsturingen

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

Visual Productions Cuety is een echte 2.0 implementatie van DMX software. Waar je voorheen gebonden was aan gebruik op een laptop of PC kun je nu ook je smartphone of tablet gebruiken (IOS en Android).

Voor het uitvoeren van de lichtprogramma's hoeft de smartphone of tablet niet aan te staan. De DMX programma's draaien op de LPU-1 interface en worden beïnvloed en/of aangepast via de Cuety software. Dit maakt de software niet alleen geschikt voor de standaard drive-in show en discotheektoepassingen maar ook voor bijvoorbeeld algemene verlichting in grotere ruimtes.

Hart van de Visual Productions Cuety is de LPU-1 box. In deze box draait het DMX programma. Deze box wordt met standaard CAT5 kabel aangesloten op het aanwezige netwerk. Om bediening via smartphone en tablet mogelijk te maken moet het netwerk wel voorzien worden van een draadloze router of access point (maar dat moet tegenwoordig geen enkel probleem meer zijn).

Bang zijn voor het wegvallen van de verlichting is niet nodig. Zolang de LPU-1 box voorzien is van spanning zal deze de actieve programma's blijven aflopen; ook als er geen verbinding is met een Cuety interface. Overigens ben je niet beperkt tot 1 Cuety interface. Het is probleemloos mogelijk om gelijktijdig de LPU-1 te bedienen vanaf meerdere smartphones en/of tablets.

Dankzij de ingebouwde FX generator is bedienen van moving heads en andere intelligente verlichting een eitje. Shapes kunnen eenvoudigweg gekozen worden. Daarbij kunnen alle belangrijke parameters door de gebruiker ingesteld worden. Daarnaast kent Cuety vrijwel alle gangbare moving heads e.d. dankzij de bibliotheek met 3800 personalities.

Cuety Remote (android/iphone/ipad) is te vinden in de betreffende app store.

Meer info...

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties