Home > Licht > Statisch Licht > Led Par Spot

American DJ Vpar Pak

2 x RGBA Led Spot + remote + draagtas

American DJ Vpar Pak

Artikelnummer: 54554 | 1226100280
GTIN/EAN: 0819730013149

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


LED Par Spot
American DJ LED Par Spot

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende American DJ producten zijn nog wel leverbaar:

De American DJ VPar Pak een een set van 2 compacte LED Parren met een bijbehorende RC2 IR afstandsbediening en draagtas. De spots van de VPar Pak zijn elk voorzien van 5 stuks RGBA (Rood, Groen, Blauw en Amber) LED modules van 4 Watt elk. Daarnaast zijn de spots voorzien van een dubbel uitgevoerde beugel (geschikt voor plaatsing op de grond en in de truss e.d.).

De American DJ VPar Pak kan bediend worden met de bijgeleverde RC2 remote. Daarnaast is DMX bediening mogelijk (tot 8 DMX kanalen per spot). Ook een master/slave functie ontbreekt niet, net als een ingebouwde microfoon ten behoeve van muzieksturing. Belangrijke features van de American DJ V-Par Pack zijn verder: Een 40 graden afstraalhoek, 15 ingebouwde kleurmacro's, 5 gebruikersstanden (inclusief DMX, Muzieksturing, en Master/Slave functionaliteit.

Ook bij de V-Par Pack heeft American DJ gekozen voor de zijwaartse montage van de aansluitingen en LED display zodat de spots behoorlijk vlak tegen grond, plafond of muur gebruikt kunnen worden. Koppel dat aan de uiterst compacte maten van de spots (225 x 220 x 85 mm) en je ziet gelijk waarom deze spots zo populair zijn!

Het American DJ Vpar Pak bestaat uit:

2 x VPAR LED Parren
1 x Soft Case Gig Bag (draagtas)
1 x ADJ LED RC2 IR Afstandsbediening

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties