Home > Licht > Laser Effect

Showtec Club Laser

30mW Green Laser. DMX controlled patterns

Showtec Club Laser

Artikelnummer: 12846 | 30967
GTIN/EAN: -

 

10
Bekijk de 3 review(s)
Schrijf zelf een review


Lasers
Showtec Lasers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

3 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 10

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

echt goed
Door: <anoniem>

Kijk dit noem ik waar voor je geld.
Oke het is een Show-Tec product dus even afwachten hoelang hij het blijft doen.
Ik heb hem kunnen kopen bij New-Line tijdens de Februarie actie, en dan is het spot goedkoop voor dit prachtige efect!! (Bedankt Andre!! ik blijf zeker mijn appr bij New-Line bestellen)

Ik gebruik hem met een dmx tafeltje en dan kun je pas echt het efect goed tot zijn recht laten komen

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Fantastisch effect!!!
Door: <anoniem>

De patronen die er in zitten zijn echt VEEL mooier dan die van de stealth laser (mag ook wel voor die €300,- extra). Ik heb hem nog niet op DMX uitgetest, maar wel op Stand-alone. Ik moet zeggen dat hij het daar al heel goed op doet. Of het geluid nou fluisterzacht staat of knoerhard, hij blijft er goed op reageren. Het enige nadeel is dat hij wel HEEL snel reageert in stand-alone. Iets te snel naar mijn mening. Staat aaridig te flippen, en de patronen wisselen te snel af. Hij prikt verder overal goed doorheen. Komt ook aardig ver.

(btw, hij heeft verschillende balken en lijnen, waaronder stippellijnen en scannende lijnen. Ook een soort van klok en een ID&T achtig logo. Om elkaar draaiende vierkanten, ook driehoeken en rechthoeken die bewegen en draaien om hun eigen as. Verschillende golf effecten en nog veel meer.)

Ben er zeer tevreden mee, vind het ook een echte aanrader. Misschien dat de Spooky Blue beter is, maar die heb ik nooit gezien. Ga eens kijken en vergelijken, sla de stealth over en koop een van deze twee.

[edit] Ik vond dit al zo'n mooi ding, maar ik heb nu eens de 3 spiegeltjes schoon gemaakt. NIET NORMAAL!!! Wow, hij is nu echt nog 10x mooier, vlijmscherpe stralen, die helder gifgroen gekleurd zijn, ongelooflijk. Het is jammer dat hij maar 30mW is, maar voor het geld is hij zeker leuk! Vooral de patronen ben ik erg over te spreken! Mijn complimenten voor showtec!!![edit]

[edit2]Laatst een feestje gehad, en daar even een Martin Freekie gehuurd. Even de laser op DMX aangesloten, WOW!
Samen met de Martin ZR mix rookvloeistof is het effect verbluffend. 20 meter haalt hij, en als je dan bv een tunneleffect insteld, dat weet je niet wat je ziet. Hoe je het ook bekijkt, het blijft een oerdegelijk en mooi apparaat!! De 5 sterren komen zeker tot hun recht![/edit2]

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Waanzinnig
Door: <anoniem>

Ik heb 2 van deze krachtpatsers, komt een bak ligt uit.
Dankzij de Dmx input is hij makkelijk te besturen, daarom vind ik de clublaser beter dan de Stealth.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties