Home > Kabels/Stekkers > Krachtstroom Verdelers

Showtec PSA-161

3 x 16A Voltage & Amperage Distro

Showtec PSA-161

Artikelnummer: 12912 | 50602
GTIN/EAN: 8717748018175

 

8
Bekijk de 1 review(s)
Schrijf zelf een review


Krachtstroomverdelers
Showtec Krachtstroomverdelers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De Showtec PSA-161 is een 3 x 16A voltage en amperage distro. De PSA-161 geeft real-time voltage en amperage informatie zodat de setup gedurende de show constant gecontroleerd kan worden op correcte distributie.

De Showtec PSA-161 heeft een 3x16A CEE-socket ingang en een 16A schuko uitgang aan de voorkant en zes schuko uitgangen (2 stuks per fase) aan de achterkant en is voorzien van automatische “C” zekeringen per fase.

Dit apparaat is NIET voorzien van een aardlekschakelaar en kan dus alleen 100% veilig gebruikt worden als de hoofdinstallatie reeds voorzien is van een deugdelijke aardlekschakelaar.

1 review (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

ShowTec PSA-161
Door: <anoniem>

We gebruiken hem nu een aantal weken, en hij doet z'n werk prima. Je kan netjes aflezen welk voltage hij binnenkrijgt, en hoeveel ampére je gebruikt per fase.

Zekeringen aan de voorkant, 1 per fase. 16A CEE plug aan de voorkant van de behuizing. Daar moet je even op letten met inbouwen in een flightcase, want het klepje van je contra-stekker moet je wel kwijt kunnen. Verder heeft hij 2 schuko's per fase aan de achterkant, en fase 1 heeft ook nog een schuko aan de voorkant.

Hij ziet er degelijk uit, voelt degelijk en ziet er best wel mooi uit (ondanks het showtec-blauw) als ik eerlijk moet zijn. Prima verdeler voor z'n geld.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +4)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: