Home > Geluid > Koptelefoon

Reloop RHP-10

Gesloten DJ Koptelefoon, Zwart

Reloop RHP-10

Artikelnummer: 27444 | VRRHP10
GTIN/EAN: 4043034121927

 

7
Bekijk de 2 review(s)
Schrijf zelf een review


Koptelefoons
Reloop DJ Koptelefoons

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De Reloop RHP-10 is een gesloten DJ hoofdtelefoon met een nagenoeg volledig zwarte afwerking.

Met de RHP serie introduceert Reloop de volgende generatie premium hoofdtelefoons die de veeleisende DJ’s absoluut zal inspireren. De RHP-10 combineert een modern, lichtgewicht ontwerp met een robuuste constructie, hoogwaardige materialen en luxe features. Ondanks de grote driver units zijn de oorcups op een platte en compacte manier ontworpen – ruimtebesparend en licht van gewicht.

De hoofdbeugel is kwalitatieve topklasse in alle opzichten: de aluminium beugel zorgt voor stabiliteit en een laag gewicht, de nauwkeurige instelmogelijkheden bieden een accurate uitlijning en de dubbele bekleding met kunstleren bovenkant en een onderzijde van vochtabsorberend Climabsorb net-nylon garanderen comfort en robuustheid. Reloop levert standaard een krulsnoer mee.

Bovendien wordt de Reloop RHP-10 geleverd inclusief twee verschillende maten oorkussens. Dankzij de grote uitsparing in het ene paar kussens vallen de cups over de oren heen voor maximale akoestische demping. De kussens met kleine uitsparing vallen comfortabel op de oren. Natuurlijk zijn alle aansluitingen gold-plated. RHP-10: de Reloop hoofdtelefoon van premium kwaliteit.

De Reloop RHP10 is leverbaar in diverse kleuren.

Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: Koptelefoons

Subcategorie: Gesloten

2 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 7

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Zelfde probleem
Door: <anoniem>

Prima koptelefoon, goed geluid en zit heerlijk op de oren. Echter ik had het zelfde probleem met het rechter kapje wat op eens uit elkaar schoot. Materiaal kan dus waarschijnlijk niet tegen veel spanning. Een collega van mij had ook dezelfde alleen dan in het wit en daar gebeurde het ook. Ik ga nu ook voor de technics, hoop dat die een langer leven hebben.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +2)

 

Zeker beter dan de RH-3500
Door: <anoniem>

De RHP-10 Pro is duidelijk een verbetering op zijn kleine (eigenlijk veel grotere:P) broertje.
Heb hem nu 6 maanden en ben zeer tevreden.

Ik heb hiervoor de RH-3500 gehad, in het wit als instap koptelefoon, en deze begon op gegeven moment een beetje te kraken qua geluid. Ik had de koptelefoon verder nooit op vol volume.
Het geluid van de RHP-10 is zo veel voller dan dat van de 3500, mooie diepere bass, heldere tonen. Alles wat je moet horen dat hoor je ook echt, en hij gaat ook heel hard zonder omvorming. De bass blijft mooi helder en gaat niet kraken oid.

De pasvorm is iets los vergeleken met andere HP's en zeker met de 3500. Ik heb geen groot hoofd maar de koptelefoon blijft wel netjes zitten, ook al had hij iets strakker mogen zijn.
Daar waar ik met de 3500 na 30-40 min mijn oren begon te voelen door de te klemmende constructie en de harde oorpads, zit de RHP-10 nog heerlijk ook na 3 uur draaien.

Ook de looks zijn vele malen beter. Mooie slanke koptelefoon ook zeker vergeleken met 3500 wat een log groot geval is. Heb de RHP in het zwart en staat mooi. Mooie afwerking.
Scharnieren gaan in het begin een beetje stroef, maar worden na tijdje soepeler.

Kortom ik ben erg tevreden over deze koptelefoon, ook de prijs/kwaliteit verhouding. Overweeg je de RHP-10 of de RH-3500, leg die 20 erbij het is het zeker waard.

Groet Tony

-Edit-
Hoofdtelefoon is na een half jaar stuk gegaan. Tenminste de het rechterkapje van het schuifmechanisme, maar niet door eigenschuld. Niet uitlenen dus...Das wel een tip.
Was nog steeds voor het geld een goede maat, maar nu een Technics RP-DH1200, en dat is zeker een klasse beter.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties