Home > Geluid > Randapparatuur > Equalizers

Behringer DEQ2496 Ultracurve Pro

Ultra High-Precision Digital 24-Bit/96 kHz EQ/RTA

Behringer DEQ2496 Ultracurve Pro

Artikelnummer: 14334 | BEHRDEQ2496
GTIN/EAN: -

 

6
Bekijk de 2 review(s)
Schrijf zelf een review

Behringer producten
Equalizers
Behringer Equalizers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

 

2 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 6

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Veel apparaten in slechts 1HE behuizing
Door: <anoniem>

Wanneer je naar vele PA-setje kijkt, dan zie je vaak een apart rack met een Equalizer, Compressor/Limiter, Loudness Processor, Feedback Destroyer, Spectrum Analyzer, Stereo Imager etc. Wel, deze Behringer DEQ2496 heeft ze allemaal ingebouwd.

Wat ook nog meegenomen is, is dat met met de Behringer ECM8000 meetmicrofoon ook een spectrum analyse kan maken, alsook het aantal dB's meten, zowel A-gewogen, C-gewogen alsook ongewogen.

Helemaal fraai wordt het als je weet hoe je de Dynamische EQ kan gebruiken. Deze kun je gebruiken om wat meer druk in de lage tonen te geven zonder de subwoofers te overbelasten. Bekkens kun je wat langer laten uitzingen, maar ook als de hoge tonen bij hoge geluidssterkte schreeuwerig dreigen te worden kan de dynamische EQ automatisch ingrijpen.

Waarom geef ik al dat fraai's maar 3 sterren:
- Net na de garantieperiode begon het geluid te kraken. Oorzaak was een slechte flatcable. Deze heb ik vervangen door een 40-polige IDE kabel en een nieuwe connector.
- 1 kanaal viel telkens uit. Oorzaak was een uitgangsrelais. Beide relais heb ik vervangen.
- Rechter kanaal heeft 6 dB minder dan links. Oorzaak was een uitgedroogde elco rondom de XLR pluggen. Uit voorzorg heb ik alle kleine elco's rondom de XLR pluggen vervangen.
- Display achtergrondverlichting knippert als je hem aanzet. Na 5 minuten is dat verdwenen. Oplossing was het doorsolderen van de frontprint. Helaas een minder leuk karweitje.

TCMC

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +7)

 

nog steeds goed
Door: <anoniem>

ik heb dit apparaatje nou 7 maanden en gebruik hem regelmatig, en ik moet zeggen ik heb hier nog geen problemen mee gehad. alles werkt nog steeds perfect!

leon

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties