Home > Geluid > DJ Gear > DJ Mixer

Numark DM3002

3+1 kan. kill/pfl ledbars & efx send

Numark DM3002

Artikelnummer: 1007 | DM3002
GTIN/EAN: -

 

6,3
Bekijk de 6 review(s)
Schrijf zelf een review

Numark DJ producten
DJ Mixer
Numark DJ DJ Mixer

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

 

6 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 6,3

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

een 5-
Door: <anoniem>

ik heb niet de numark DM3002 maar de numark DM3002X ik vind het opzich een TOPPERTJE niet te groot en niet te klein mooi voor het oog en draait tenslotten helemaal perfect.

wat ik al meer hier heb zien staan is over de bass....draai hem weg en hij is ook echt NIET meer terug te hooren....lekkere vu meters
alleen de cross fader vind ik net iets TE soepeltje,s....je hoeft er maar prongongeluk tegen aan te komen en je geluid is gewoon weg!!!voor mij tog eve wennen maar na een tijdje merk je er niks meer van....het mengpaneel heeft best wel veel mogelijk heden en is daarom ook echt gewoon helemaal toppiej voor bijna iedere soord DJ...ik draai zelf hiphop-danchal-bubbeling-R&B
of je nou R&B en hiphop draait of trance en hardcore het maakt geen eene kut uit want hij is gewoon SUPER!!!
echt een aanraader....naar mijn meening beter dan de Numark DM3002...dus koop je een van de numark,s koop dan de Numark DM3002X

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Top apparaat met een nadeel
Door: <anoniem>

Deze mixer heeft het allemaal wat ik vind dat een mixer moet hebben.

+ fijne kill buttuns
+ fijne equalizer
+ send/return voor een effect module

- slechte faders

Ik heb heb deze mixer nu een maand. Hij staat gewoon op mijn kamer opgesteld er ligt een doek over als ik hem niet gebruik. Ik mix +/-1 uur per dag en na een maand begon me crossfader al te kraken. Dit heb ik verholpen met een beetje contact spray en heeft het nu weer een maandje uit gehouden zonder problemen.

Wat voor problemen er nog maar voor zullen komen in de toekomst weet ik nog niet. Maar met een beetje contactspray is dit echt een TOPPERTJE.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Super apparaat, alleen met nadelen
Door: <anoniem>

De numark is een erg goed apparaat, de toonregeling is echt super, als je bijvoorbeeld de bassen wegdraait hoor je ook echt helemaal nix meer van de bassen, daarom draai ik em haast nooit helemaal weg. Qua functies issie ook een toppertje: process knoppen/ kill switches/ gain control noem het maar op, hij heeft het.

De functie die het meest belangrijk is voor mij is eigenlijk nog dat ik de muziek die gedraait wordt door mijn cue kan draaien(dus zo hard als ik zelf wil). Deze heb ik eigenlijk nog niet bij andere apparaten terug gezien.

Het enigste minpunt wat ik wel zie bij deze mixer is dat de faders gewoon niet van qualiteid zijn. Ik ben zelf geen genie maar ik vind de constructie van de faders(de knop direct op het spoor) dat dat wel beter had gekunt. Dit is waarschijnlijk ook de rede dat de faders na 1.5 maand al begon te kraken.

Voor de rest wil ik geen ander menpaneel meer hebben. Dan maar wat Contact spray tussen mijn faders.

groeten willem

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Prut mixer.
Door: <anoniem>

Ik heb deze mixer al 2 jaar en nu al zijn 2 van de 3 faders rot en ongeveer 6 potmeters rot.
Aangezien ik niet een dj ben die heel hardhandig omgaat met zijn mixer vindt ik dit zeer onaccpetable van Numark.
Ik heb geprobeerd zelf de faders te vervangen aangezien ik bij een technische dienst heb gewerkt, maar deze mixer is zeer service onvriendelijk.
Verder vind ik de kill switches wel ok en is het uiterlijk van deze mixer niet verkeerd.
Ik heb zelf de silver kleurige DM3002, deze wordt ook wel de coke mixer genoemd.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

De Numark DM 3002; een echte AFrader.
Door: <anoniem>

Tja, wat moet ik hier van zeggen.. heb m in januari voor EUR 330,- gekocht (niet bij Newline) en nu, 6 maanden later zijn de faders zo goed als helemaal versleten.

Ik draai er gemiddeld zo'n 6 uur per week mee en de faders kunnen dit blijkbaar echt niet aan. Gister brak zelfs van kanaal 1 de fader af! Gewoon finaal afgebroken! Stond ik midden in mn mix met een afgebroken fader in mn hand. Ben altijd supervoorzichtig met dure spullen, keb er ook vanaf het begin een theedoek opgelegd ivm stof e.d. maar dit kan echt niet voor deze prijs.

Voorderest is alles goed, de knoppen hebben de juiste grootte en voelen stevig aan, de kill-buttons werken goed en er zitten veel aansluitingen op.

Maarja, de faders zijn verschrikkelijk, na 2 maanden al kraken en nu, 1 kanaal al onbruikbaar en de andere 2 kraken zo zwaar dat het eiglijk onbruibaar is.
Ga nu maar effkes sparen voor de Dateq XTC, 1 keer mee gedraaid en das toch echt wel kwaliteit.

Als je in deze prijsklasse iets wil kopen ga dan voor de Gemini of spaar door voor de XTC want dit product is je geld echt niet waard.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

tegenvallertje
Door: <anoniem>

nou.. ik ging even naar F**dback in Utrecht, en ging maar even de Numark DM 3002 kopen, want ik had bij een maat van me ermee gedraait en hij beviel me goed.. tot ik em 3 maandjes ongeveer had.. en me crossfader begon te krake.. en dat was tog wel wat minder..,
nu kraken alle faders, en ik vind het een KUT apparaat.. volgende keer tog maar de Dateq XTC hoor.. tjonge jonge..

verder vind ik het wel een goed mengpaneel, tis wel een goeie techno, hardtrance, hardhouse mixer, omdat je geen gewone eqalizer hebt, maar een cuttoff equalizer, dus , bass draai je weg, en weg issie dan ook.. das wel heel mooi, maar of het nou zo super goed is.. ik weet et niet... maarjah, verder is er goed mee te mixen, maar de faders hadden beter gemogen vind ik..

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties