Home > Geluid > DJ Gear > DJ Controller

Denon DN-HC4500

19" Multimedia Speler incl. Traktor LE

Denon DN-HC4500

Artikelnummer: 24366 | DNHC4500
GTIN/EAN: 4560119538727

 

8,4
Bekijk de 5 review(s)
Schrijf zelf een review

Denon DJ producten
DJ (Midi) Controller
Denon DJ DJ (Midi) Controller

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De professionele PC/MAC compatibele controller Denon DN-HC4500 combineert onovertroffen hardware prestaties met hoogwaardige interne signaalverwerking en ASIO/OSX audio ondersteuning met lage latency. De DN-HC4500 doet meer dan de Midi taal spreken… dit apparaat biedt de exclusieve flexibiliteit om DENON’s optionele BU4500 dubbele CD/MP3 speler aan te sturen, met als resultaat een 4-speler configuratie. De controller wordt geleverd inclusief Traktor LE.

24-Bit Processing & USB Audio

In tegenstelling tot de meeste DJ midi controllers, die gevoed worden via USB, heeft de DN-HC4500 zijn eigen interne voeding voor de best mogelijke prestaties. De DN-HC4500 levert toonaangevende Burr Brown (een product van TI) 24 bit DAC processing voor superieure geluidskwaliteit. De USB audio interface bevat een 2-Kanaals Stereo Output. 44.1/48/96kHz sampling ranges en lage latency ASIO/OSX audio ondersteuning, waarmee de meest voorkomende problemen die veel gebruikers ervaren tijdens het streamen van audio van PC bestanden worden voorkomen.

Multi Functionele Touch Sensitive Jog Disc

De 70mm JOG Disc is geconstrueerd met een ultra hoge-resolutie puls en touch sensor om nauwkeurig de meest subtiele of snelle scratchbewegingen van de menselijke hand over te brengen. De Jog Disc kan natuurlijk worden gemapped om andere belangrijke functies zoals pitch benden, scannen, bestanden zoeken en dry/wet controle voor effecten uit te voeren.

Fluorescerende Display (met 2-regel Karakter Text Support)

Een andere unieke feature van de DN HC4500 is de informatieve tube display. De display biedt twee regels met karakterinformatie om snel te kunnen navigeren door je bestanden en mappen, en bevestigt het laden van het correcte bestand zonder dat je eerst snel op je monitor hoeft te kijken. Een visuele 32-positie Marker Point indicator volgt de bewegingen van je hand met grote snelheid. Andere indicatoren zijn o.a. Looping, Hot Starts, BPM info, Elapsed/Remain Time, MP3/WAV bestandstypen etc.

  • Hoog Responsieve Soft Rubber Buttons, Schakelaars & Knoppen
  • 5 eenvoudig toegankelijke functieknoppen bovenaan ieder deck
  • 45mm Pitch Sliders voor nauwkeurig afstellen
  • Verlichte CUE/PLAY button
  • Verlichting op 2 niveaus voor bepaalde knoppen
  • Multi color verlichting van bepaalde knoppen met meerdere functies
  • Parameter Knop, Range, Sync, Playlist, Back, Fast Search en andere knoppen voor configuratie
  • Ontworpen voor functioneren met Traktor LE en andere populaire DJ Programs that support USB MIDI interface.
  • High Speed USB 2.0 Interface
  • Fader Start
  • X-Control: wanneer de DN-HC4500 wordt gecombineerd met Denon’s DN-X500/DN-X900 mixers, kan de crossfader van deze mixers worden gemapt om de your software players te crossfaden.
  • Door gebruiker in te stellen Preset
  • Software te upgraden via USB
  • Afmetingen 482 (B) x 132 (H) x 88 (max 106) (D)
Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: DJ (Midi) Controller

Meegeleverde software: Traktor LE

Aansluitbronnen: Midi en/of HID

Ingebouwde Geluidskaart: Ja

5 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8,4

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Mmmm toch niet wat ik dacht
Door: <anoniem>

Al jaren lang draai ik met de DNS5000 van denon en was het zat om mp3-tjes om te zetten naar wave en dan te branden (vrijwel alle mp3-cd-spelers hebben nog steeds problemen met het afspelen van mp3's). Dus dacht ik leuk de HC4500 in combinatie met traktor of pcdj....

Helaas 1 grote ramp, ik ben handig met computers en techniek maar het koste mij 3 uur de set aan de praat te krijgen waarbij ik de optie traktor heb laten varen. De volgende dag heb ik de combinatie met traktor geprobeerd en een groot deel van de functies werkten niet en het display vertoont niet de tracknaam.

Mijn advies leuk speelgoed, ziet er mooi uit maar praktisch is het niet.

Dan het draaien, tijdens het draaien is mijn computer 4x vastgelopen in 3 uur (dit wil je niet meemaken op een groot feest, sorry effe mijn computer rebooten).

Daarnaast reageert de start knop traag dus je loopt de hele f***ing tijd te pitchen....

Mijn advies, niet kopen lekker bij cd blijven en het allerbeste is nog steeds de ouderwetse sl1200.

Update 6-9-08
Nieuwe software / update geinstalleerd en hehehe daar had ik hem voor gekocht, mijn beste ervaring is met pcdj dex, computer loopt niet meer vast, display van de controller werkt nu goed en waar het om draait de knoppen reageren gelijk start is start.

Deze software update is een volgens mij een verademing voor velen.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

goed
Door: stevens wouter

ik gebruik hem in combinatie met serato ,klein mengpaneeltje in een 19 inch laptop case speelt perfect ,ik vind nu aardig mijn nummers en hoef geen cd's meer mee te sleuren ,het apparaat werkt perfect mss enkel met beat sync is het wat moeilijker als je pioneers jog wheel gewoon bent maar goed deze dient voor all round te draaien en dat doet die perfect...

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

leuke controler
Door: <anoniem>

Goede controler.

Ik gebruik hem met virtual dj, werkt perfect.
Geen op of aanmerkingen. Geluidskaart lekker snel, weinig vertraging.
Knoppen goed, display duidelijk en robuuste behuizing zoals je van 19" denon materiaal gewend bent.
Prijs is goed.
Perfect dus!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Geweldig toestel
Door: <anoniem>

Ik heb het toestel binnen gekregen, en vervolgens aangesloten op mijn laptop waar ik djdecks op draai. Het werkt gewoon perfect. Ik ben eigelijk een Pioneerfan, maar dit toestel staat bij mij ook heel hoog aangeschreven. Ik werk in m'n eigen discobar met de MEP 7000 van Pioneer, en heb de HC4500 gekocht om te gebruiken als ik ga draaien voor een andere firma waar ik freelance voor werk. Ik weet niet hoe het werkt met de pcdj reflex software, maar dat is ook niet nodig. Als je DjDecks aankoopt (www.djdecks.be) en een hc4500 dan heb je gewoon een perfecte combinatie.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

het heeft even geduurd...
Door: <anoniem>

Het heeft even geduurd, maar met de laaste updates van PCDJ en de firmware update van Denon werkt het nu goed.

Installeren is werkelijk erg eenvoudig te noemen, er moeten enkel asio-drivers geinstalleerd worden en pcdj moet op de juiste uitgangen gezet worden.
De vertraging zit bij mij rond de 9 ms, wat ik érg netjes vind.

Ik heb met één computer een vervelend probleem, en dat is dat na 2 uur ongeveer het geluid uitvalt. Dit heb ik echter maar bij één pc van de drie dus dit ligt niet aan de controller.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties