Home > Geluid > DJ Gear > DJ Controller

Behringer BCD3000

B-CONTROL DEEJAY MIDI Controller

Behringer BCD3000

Artikelnummer: 23657 | BEHRBCD3000
GTIN/EAN: 4033653130325

 

8,5
Bekijk de 4 review(s)
Schrijf zelf een review

Behringer producten
DJ (Midi) Controller
Behringer DJ (Midi) Controller

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De Behringer BCD3000 heeft alles wat je nodig hebt in een DJ productie tool. De controller ziet er goed uit, je kunt hem aanraken en de software is weergaloos.

De B-CONTROL DEEJAY BCD3000 DJ mixer laat je ieder MP3, WAV of ander audioformaat afspelen, mixen en scratchen met het echte vinylgevoel. Dankzij indrukwekkende features zoals mixer, dubbele speler, effecten, mic/phono voorversterkers en een complete monitorsectie completeert deze 4-kanaals USB audio interface perfect de meegeleverde Native Instruments Traktor 3 LE DJ software of de meeste andere DJ software programma’s die draaien op Windows XP en Mac OS X besturingssystemen. Je hebt er lang genoeg op moeten wachten. Ga naar je dealer en haal deze geweldige controller in huis.

Put your hands on and spin met de Behringer BCD3000!

4 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8,5

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Prima
Door: <anoniem>

Ik heb em in november vorig jaar gekocht en ben er zeer tevreden over! De effecten doen wat ze moeten doen, faders lopen soepel en kills zijn ook erg leuk. Beatmatchen met Sync werkt redelijk goed. Hij stelt de beat perfect af, maar loopt na een tijdje al weer uit de maat. Scratchen gebruik ik niet veel, maar doet het wel goed genoeg. Toch heb ik nog wel wat problemen ermee gehad;
-Na een half jaar, ging de aan en uit knop heel moeilijk. Hij begon na een maand of 5 niet zo soepel meer te lopen, en ging toen steeds slechter. Uiteindelijk heb ik em hiervoor laten inruilen, want je was 10 minuten bezig met em aan te krijgen.
-De microfoon uitgang werkt niet. Ik ben hiervoor ook naar de winkel geweest, waar ze alles hebben uitgeprobeert (bij zowel de ouwe als de nieuwe) maar geen enkele microfoon werkte.

Mocht je overwegen de BCD3000 te kopen, zou ik het toch doen. Het is een prima mixer om mee te beginnen, maar na een jaar wil je wel weer eens wat anders.

Casper

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +3)

 

prima voor deze prijs
Door: <anoniem>

Sterk en degelijk qua bouw software is prima kijk wel even voor updates !
Voor mensen die met de pc draaien is dit een echt een must.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Prima ding
Door: <anoniem>

Werkt goed samen met de bijgeleverde software. Alleen de pitchfader is zeer onnauwkeurig en daardoor is het bijna niet mogelijk om handmatig je plaat gelijk te draaien. Maar een perfecte prijs kwaliteit verhouding in mijn ogen.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Top dingtje
Door: <anoniem>

Hij doet het prima wel jammer dat je niet scratchend kan in mixx doet ie niet.. maar voor de rest top !

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: