Home > Geluid > DJ Gear > DJ Controller

American Audio Radius 2000

Professionele Media Speler met Midi functie

American Audio Radius 2000

Artikelnummer: 28379 | 1112000001
GTIN/EAN: 0640282000239

 

8
Bekijk de 1 review(s)
Schrijf zelf een review


DJ (Midi) Controller
American Audio DJ (Midi) Controller

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De American Audio Radius 2000 is een professionele Media Speler met Midi mogelijkheid, zodat DJ's ook hun favoriete muzieksoftware kunnen aansturen. De Radius 2000 heeft een groot 6-inch (150mm) jog wheel, 9 ingebouwde DSP effecten en een groot, helder display dat de ID tags van track titels en artiest toont.

De Radius 2000 heeft een visuele rode LED marker die rondom het jog wheel draait. DJ's kunnen bovendien muziek afspelen vanaf externe bronnen zoals SD kaarten, USB Flash Drives en FAT geformatteerde Hard Drives via de handig geplaatste USB aansluiting.

De Radius 2000 heeft eigenschappen die je alleen terugvindt op hoogwaardige spelers zoals: snelle SD/USB herkenning, Geavanceerd Track Zoeken (zoek naar een nieuwe track terwijl een andere wordt afgespeeld), 10 seconden Anti-shock geheugen, Seamless Loop, 4 Flash Start knoppen en een Digitale BPM Teller.

1 review (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Topproduct
Door: <anoniem>

De radius 2000 is een echte aanrader.
Heb hem nu 2 dagen, en ben er al héél lang mee bezig geweest (zeker 4 à 5 uur per dag :D, nu ik daar de tijd nog voor heb, profiteer ik daar beter van!).
De speler werkt heel goed, alles voelt degelijk aan ondanks dat hij weinig weegt. Een minpuntje zijn misschien de effecten, deze klinken niet altijd even goed.
Doorgaans detecteert de speler de juiste BPM, wat goed is, maar ik zou er ook niet te veel op vertrouwen aangezien hij een totaal verkeerde BPM aangeeft wanneer er geen degelijke beat in het lied zit. De tap-functie werkt minder goed. Ik raad je dan ook aan om zoveel mogelijk zélf te beatmatchen.
Voor de rest zit alles goed in mekaar, de jog werkt super, gaat soepel, maar ook niet te soepel en is natuurlijk volledig instelbaar!
Ik zou hem zeker opnieuw kopen, want voor zo'n prijs vind je geen enkel ander product van die kwaliteit!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties