Home > Geluid > Luidspreker > Complete Geluidset

DAP SoundMate Easy

Two M/H speakers and 1 active subwoofer

DAP SoundMate Easy

Artikelnummer: 14405 | D3215
GTIN/EAN: 8717748035349

 

8
Bekijk de 4 review(s)
Schrijf zelf een review


Geluidset compleet
DAP Geluidset compleet

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende DAP producten zijn nog wel leverbaar:

-
Dit product wordt met een afwijkende vervoerder verzonden (ivm gewicht en/of afmetingen). Verzenden is alleen mogelijk naar een zakelijk adres (waar elke werkdag iemand aanwezig is). Rembours is niet mogelijk. Eventuele retourkosten bedragen € 55,00 ex. BTW.

4 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Boven verwachting
Door: André Huisman (New-Line)

Laat ik beginnen te zeggen dat dit geen set is om een zaal(tje) mee te vullen. Ik denk ook niet dat de ontwerper de intentie had dit te doen.

Wat is de set dan wel? Het is absoluut een leuke set voor de thuis DJ die een stevig stukje geluid wil hebben tijdens het oefenen van z'n setjes. Als je de Syrincs M3-220 niet voldoende luid vindt gaan dan is dit setje zeker het overwegen waard.

Hoe klinkt het setje? Prima eigenlijk. Met name het stereobeeld was een beetje een verrassing. Het plaatje was namelijk een stuk breder dan de plaatsing van de speakers (en dat zie je niet vaak bij PA speakers). Het geluid was ook niet irritant (en da's mooi mee genomen) en ging, voor genoemde toepassing, meer dan hard zat.

Oftewel: Een leuke set voor de thuis DJ die wat luider dan gemiddeld wil spelen ;-)

Overigens denk ik dat dit setje ook niet zou misstaan in een wat grotere thuisbioscoop. Uiteraard neem je dan 2 sets (en los je de center op een andere manier op).

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +4)

 

Klein maar vrij sterk
Door: <anoniem>

Zo mag je dit setje omschrijven. Het eerste wat opvalt is de best wel sterke bas weergave die uit de kleine 10 inch subwoofer komt, vrij diep en nogal stevig gezien het kleine formaat. De limiters werken prima maar bij +15 dBu begin je er doorheen te drukken om bij +21 dBu vervolgens in vervorming over te gaan. Erg netjes dus, maar het blijft een beetje oppassen.

De toppen moet goed op oorhoogte geplaatst worden voor een juist klankbeeld en opvallend is ook de goede stereo weergave, mede dankzij de toepassing van 1 inch dome tweeters.

Helemaal opvallend is de microfoon ingang. In veel gevallen als je bijvoorbeeld een presentatie is, merk je dat de limiter heel goed zijn werk doet. Je mag dus rustig hard praten zonder dat de set gaat clippen.

Ook voor DVD weergave op een plasma scherm of voor Powerpoint presentaties in een vergaderruimte is dit setje ideaal.

Ook goed bruikbaar is dit setje als je met een Keyboard in een combo band speelt waar hard geluid niet nodig is, maar wel een uitgewogen klankbeeld.

Opvallend is ook dat de bas weergave zowel bij lage geluidssterktes alsook bij hoge geluidssterktes goed hoorbaar blijft. Bij veel actieve setjes wordt de bas weergave bij lage geluidssterktes te mager. Het lijkt er veel op dat een vorm van loudness processing wordt toegepast, en dat is voor zo'n klein setje helemaal niet erg. Dit is te merken dat de diepste lage tonen vlak voor limiting iets afnemen, terwijl er nog wel voldoende druk overblijft.

Mijn conclusies:

+ Ideaal voor de woonkamer of slaapkamer.
+ Aanvullig bij TV of groot Plasma scherm.
+ Presentaties.
+ Kleinere modeshows.
+ Keyboard versterking.
+ Goede microfoon versterker.
+ Goede limiting en processing.
+ Lage vervorming.

- Plastik statief pods in de topkasten.
- Hendels van tassen mogen wat steviger.

Mits je redelijk voorzichtig mee omgaat mag dat geen probleem zijn.

TCMC

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +3)

 

Klein maar ..Fijn
Door: <anoniem>

ik heb deze set gehoord op de theaterTechniek beurs in Ahoy,toen ik een tijdje binnen liep hoorde ik een set aangaan ergens en ik dacht dat zijn vast wel wel van die grote speakers,,maar toen ik naar het geluid liep zag ik die set staan ....woow wat een geluid voor zulke kleine kastjes,,,,,
als je kleine feestjes geeft en je wilt lekker compact blijve ga dan zeker voor deze actieve set

Gr. Jason Lupgens

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

Redelijk
Door: <anoniem>

Ik heb ze gehoord in een audio/licht shop. Over de bas van niet te klagen. De topjes zijn te klein en gaan snel kraken.(jammer)
Verder voor kleine feestjes wel een leuke set

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties