Home > Geluid > DJ Gear > Afspelers

Denon SC3900

Digital Media Turntable & DJ controller

Denon SC3900

Artikelnummer: 41252 | 102584
GTIN/EAN: 4582116366820

 

8
Bekijk de 1 review(s)
Schrijf zelf een review

Denon DJ producten
DJ Afspelers
Denon DJ DJ Afspelers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De Denon SC3900 is een digitale draaitafel en media controller met een 9-inch actief plateau (draaiende jog). Het ontwerp van de direct drive motor is volledig vernieuwd zodat het vinyl gevoel nu nog beter naar de nieuwe(re) media zoals CD, USB en Software gebracht kan worden.

Met de Denon SC3900 kun je tracks afspelen en scratchen vanaf diverse bronnen zoals USB sticks, USB Harddisks via de bovenop gemonteerde USB aansluiting. Bereid je sets voor in de studio en exporteer deze daarna naar een USB medium om ze live te kunnen uitvoeren. De aangesloten USB drives kunnen via het SC3900 netwerk gedeeld worden met maximaal 3 andere (compatible) spelers.

De sets en cuelists kunnen eenvoudig bewerkt worden op een iPad dankzij de "Engine for iPad" app (te downloaden in de app store). Danzkij deze app kun je draadloos je sets bewerken op de iPad. Bang zijn voor falende verbindingen hoeft niet. Als de draadloze verbinding wegvalt is de muziek nog steeds "verbonden" met de SC3900, via USB.

De SC3900 bied een hybride MIDI mode. Dankzij midi mapping kan de SC-3900 gebruikt worden met de meeste bestaande (en toekomstige) DJ Software. Daarvoor zijn in de meeste gevallen geen tijdcode CD's nodig aangezien de SC3900 DVS ondersteunt. Natuurlijk kan ook de DJ die nog graag met CD's werkt met de Denon SC3900 aan de slag!

Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: DJ Afspelers

Subcategorie: CD-Speler TableTop

MP3 ondersteuning: Ja

USB ondersteuning: Ja

MIDI ondersteuning: Ja

1 review (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

wereld apparaat, zeker voor het geld
Door: <anoniem>

Hallo,

Dit vind echt een perfect apparaat, ik ben toch al pro denon, maar dit is werelds met een tot 3kg/cm instelbaar koppel,uit een 3 fasen, 16-polige motor.
Erg mooi om die kleine, maar zware platter te zien en te monteren met slipmat en vinyl erop. Scratcht perect. En zet de motor uit en je hebt een cdj, waar 4 sc3900
aan elkaar gekoppeld worden en 1 harde schijf gebruikt kan worden door de 4 spelers.
Hij speelt 4 formaten af. Er komt een prima geluid uit de ingebouwde geluidskaart
Fraai scherm waarin dus de waveform in weergegeven kan worden of je kunt scrollen en alvast je volgende nummer klaarzetten. Nadeel is dat hij 16bit 44.1kHz ondersteunt en niet hoger.

De bouw van het apparaat is, grotendeels kunststof helaas. Ik had graag metaal
aan de zijkanten gevoeld. De voetjes van metalen ogen mooi. De kleur van het kunst
stof is metallic achter.

Pitchfader met keylock functie voelt prettig aan. 4 standen 6,10,16 en 100%, naar mijn idee onzinnig. Pitchbend + en -
4 cuepunten kun je zetten en loop/autoloop

En je kunt het uiteraard met pc verbinden en dvs aanzetten en afhankelijk van je dj programma het aantal samples van het systeem instellen, dus bij traktor scratch pro 2 zet je hem op 2000, bij de oude versie op 1000 en met de nieuwe engine software en de engine app kun je de boel via je ipad besturen.

Maar ik he dit systeem in het ene huis staan en de draaitafels in de andere en dvs
gebruik i de laatste tijd niet veel meer, dus ben ik mijn analoge scratchplaten(dj revolution enz.) op de pc aan het zetten als wav en deze gebruik ik dan hier op een usb-stick, aangezien ik natuurlijk geen cd's ga kopen als ik de platen heb en de applestore is afleggerij, welke niet veel hebben.

Er zitten zoveel functies op(geen sampler) maar het gaat me om het scratchen en gewoon muziek draaien e.d. met deze speler krijg je het beste van 2 werelden...
een platenspeler met een relatief sterkere motor dan de superoems, een scratchdeck zonder dat de naald verspringt en een tabletop+dvs speler en cd-speler.....voor weinig geld... (vergeleken pioneer), met 1 nadeel :geen iec aansluiting...erg storend.

Al met al is het een aanrader (het is natuurlijker lekker mobiel) en nee, het verslaat de draaitafel niet, dat zal het nooit doen, maar de geluidsreproduktie is erg goed..
En denon kennende gaat het lang mee. Ze hebben al jaren ervaring met draaiende platters en audio is ook geen zwak punt. ...de helpdesk wel en duidelijke gebruiks
aanwijzingen maken ook.....

AAANRADERRR, KOPEN JONGENS....

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties