Home > Geluid > DJ Gear > Afspelers

DAP 900D

twin CD player met ESP

DAP 900D

Artikelnummer: 11006 | D1113
GTIN/EAN: -

 

9,3
Bekijk de 6 review(s)
Schrijf zelf een review


DJ Afspelers
DAP DJ Afspelers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

 

Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: DJ Afspelers

Subcategorie: CD-Speler 19'' Dubbel

MP3 ondersteuning: Nee

USB ondersteuning: Nee

MIDI ondersteuning: Nee

6 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 9,3

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Nette Speler
Door: André Huisman (New-Line)

Deze speler doet me ERG denken aan de CDN-32SE van Numark. Goed loopwerk (speelt de volledige Focus CD test af), true instant start, seamless loop (strak en constant), goede inleestijd etc. etc. Net als op de CDN-32SE ontbreken ook hier de pitch bend buttons (je kunt natuurlijk WEL met de Jog benden).

Minpunten: De afwezigheid van pitch bend buttons (die vind ik voor de kleine correcties namelijk erg prettig) en de afwezigheid van een "bop" toets (restart from cue point).

Al met al gewoon een nette speler voor een scherpe prijs. Hoe hij het "in het veld" uit zal houden kan alleen de tijd vertellen. De basis is in ieder geval goed! Als blijkt dat hij het ook in de praktijk probleemloos doet dan zou deze speler best eens in aanmerking kunnen komen voor een "Dré's Choice"!

[edit 29-7-2003]: Ook "in het veld" blijken deze spelers het netjes vol te houden (zei hij met toch wel enige verbazing ;-). Daarom dus zeker een "Dré's Choice" verdiend! En nu maar hopen dat mensen voorbij kunnen zien aan het feit dat DAP in het verleden een aantal fikse pisbakken heeft gehad. Deze speler is dus GEEN PISBAK!!!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +3)

 

Simpel, maar goed
Door: JAchten

Inmiddels gaat dit beestje hier ook al een paar jaartjes mee. Hij heeft weinig functies, maar wat ie kan, kan hij ook echt goed. De start/cue is retesnel, de loop is seamless, heeft nog NOOIT overgeslagen, en leest zo'n beetje de meest brakke CD's die je kunt vinden. Iemand sprak ooit over deze CD speler "tis net een goedkope dame van lichte zeden, die slikt ook alles" en gelijk had hij. Ideaale CD speler voor het normale mixwerk, ook on the road. Wil je meer functies? effecten? en toch de zelfde betrouwbaarheid? Dat kan, maar de oplossing zul je toch in een andere prijsklasse moeten zoeken.

Zijn er dan helemaal geen nadelen? Jawel, zoals Dré al zei, de afwezigheid van een bop toets (wat overigens nog wel te ondervangen is met de loop functie, het cue-punt is immers ook het begin van de loop en vica-versa) en pitch-bend buttons, en soms heeft hij een klein beetje moeite met in de search functie gaan voor het zetten van een Cue point, maar nooit langer dan een paar keer de Jog op en neer bewegen (nog niet eens een seconde dus).

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Hele leuke speler!
Door: Imco Welter

Het is een heel fijne speler die goed en snel reageert op de knoppen. Je kunt er echt elke cd in stoppen, hij speelt ze allemaal. Tenminste ik heb het met 10 verschillende merken cd-r's geprobeert. Ook orginele cd's met een kopiërbeveiliging speelt hij zonder moeite af.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

leuke speler
Door: <anoniem>

erg leuke speler. goede pitchrange, lekker snel instarten en een seamless loopje! verder heb ik er niks over te zeggen, gewoon lekker

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Perfecto
Door: <anoniem>

Deze cdspeler is heel erg goed! We draaien er nu een aantal maanden mee in onze jeugdsoos en zijn er heel tevreden over!

- Goeie antishock
- Snelle software

Groeten Peter

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

TOP SPELER
Door: <anoniem>

Dit is echt een top speler,
ik draai hier vaak mee en nooit problemen gehad
anti shock werkt ook prima
zeker het geld waard

gewoon kopen

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: