Forum > Geluid

Het Pioneer DDJ-ERGO-V topic

(3 reacties. Pagina 1 van 1)
Moderator(s): Dré
DréAdministrator
Uit: Nederland
Sinds: 17-11-2001
Laatste: 4-10-2024
Berichten: 13472
3-10-2011 12:27
Pioneer introduceert de DDJ-ERGO-V, een compacte en zeer aantrekkelijk geprijsde MIDI controller, die wordt geleverd inclusief Atomix Virtual DJ LE. De controller kan ook worden gebruikt in combinatie met andere DJ Software met MIDI ondersteuning. Zo kunnen Traktor gebruikers de TSI file waarmee knoppen van de DDJ-ERGO-V worden gekoppeld aan de software-functie downloaden van de Pioneer website.

De Pioneer de DDJ-ERGO-V wordt gevoed via USB en de controller is zo ontworpen dat er een laptop onder geschoven kan worden. De jogwheels zijn een verbeterde versie van de jogs van de CDJ-400 en ook de faders zijn van prima kwaliteit.

Grotere afbeeldingen (klikbare thumbnails):

https://djdj.nl/cat/s/ddjergov.jpg https://djdj.nl/cat/s/ddjergov_1.jpg https://djdj.nl/cat/s/ddjergov_2.jpg https://djdj.nl/cat/s/ddjergov_3.jpg https://djdj.nl/cat/s/ddjergov_4.jpg https://djdj.nl/cat/s/ddjergov_6.jpg
https://djdj.nl/cat/s/ddjergov_7.jpg

De Pioneer DDJ-ERGO-V wordt in de loop van oktober 2011 verwacht en kost € 499,-
Pioneer DDJ-ERGO-V in de Webshop.
-- Pardon my French, I'm Dutch --
DréAdministrator
Uit: Nederland
Sinds: 17-11-2001
Laatste: 4-10-2024
Berichten: 13472
3-10-2011 12:28
<gereserveerd voor toevoegingen>
-- Pardon my French, I'm Dutch --
DréAdministrator
Uit: Nederland
Sinds: 17-11-2001
Laatste: 4-10-2024
Berichten: 13472
16-11-2011 11:24
Ingezonden door Pioneer Nederland:

Vandaag kondigt Pioneer een firmware update aan voor onze nieuwste controller : de DDJ-ERGO-V.

Zoals bekend zijn er 3 grote merken die DJ software maken, de DDJ-ERGO was al compatible met Virtual DJ, en van deze software zit ook een speciale geskinde LE versie deze software zit ook bij de controller bijgesloten. Deze versie van de software heeft een uiterlijk (skin) die overeenkomt met de interface van Virtual DJ Software.

Met de vorige firmware update voor de DDJ-ERGO was het al mogelijk om deze controller met Traktor software te gebruiken, hiervoor kan de benodigde TSI (Traktor Settings File) van onze website gedownload worden.

Deze nieuwste firmware update maakt het mogelijk om de DDJ-ERGO ook als controller te gebruiken voor Serato software. Dit is een grote stap in ontwikkeling omdat hiervoor aanpassing nodig is van Serato, deze zal als update worden vrijgegeven door Serato halverwege december en deze zal gratis te downloaden zijn voor Serato bezitters.

Naast een update voor Serato is ook een firmware update nodig voor de DDJ-ERGO. Deze update is spoedig beschikbaar op onze website, en is kostenloos te downloaden als deze beschikbaar is.

Met de feestdagen in aankomst is het goed dat onze controller nu echt universeel is geworden en binnenkort met alle grote merken mix software gebruikt kan worden. De eindgebruiker kan nu echt zelf kiezen wat hij graag wil gebruiken en is niet meer volledig afhankelijk van wat de fabrikant erbij geeft. De bijgesloten VDJ software maakt in ieder geval dat iedere eindgebruiker de Ergo zo uit de doos kan gebruiken en op een later moment zelf kan beslissen welke software hij in de toekomst wil (blijven) gebruiken.

Zie voor alle update files onze website, de files zullen spoedig online komen (de precieze datum is nog niet bekend, maar zal snel zijn).
-- Pardon my French, I'm Dutch --
SandwichspreadStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 5-12-2011
Laatste: 13-12-2011
Berichten: 1
5-12-2011 21:50
Interessant ding. Zijn hier al mensen die dit apparaat in handen hebben (gehad)?
Ik heb al hier en daar wat lopen googlen en het viel me op dat er behoorlijk werd gehaat op Pioneers nieuwe controller.
Maar ik heb het idee dat dit vooral te maken heeft met het uiterlijk en de flashy lampjes e.d. Het is volgens mij wel duidelijk dat Pioneer niet doelt op de professionele dj met de DDJ Ergo.
Maar toch vraag ik het me af.. Want at the end of the day zit er gewoon alles op wat de gemiddelde dj nodig heeft. Toch? Of zie ik nu iets heel erg over het hoofd? Het is natuurlijk ook afhankelijk van welke software je gebruikt samen met de controller lijkt me.
Nou ja, goed. Ik heb verder niet echt een hele specifieke vraag of zo. Maar ik ben wel benieuwd naar jullie mening en/of ervaringen over dit apparaat. Zien jullie iemand hier mee echt in een club staan? Of meer een speeltje voor thuis? (Even de Intertoys look buiten beschouwing gelaten).

Gr,

sndwchsprd

Terug naar forum Reageer (zonder quote)