Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Cellie

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Cellie (Pagina: 1 van 1)

Topic: MDR-V600 (22-11-2006 22:40:00)
Dank voor je reactie Dré. Het bevestigt een beetje mijn idee over de modellen. Ik schrik er wel van dat de 250 kan doorbranden, maar op zich heb je daar bij mijn werk niet mee te maken denk ik. Wanneer denk je dat dit snel gebeurt? Bij een eenmalige piek of bij constant hard geluid? Ik ga de Beyer eens proberen bij een luxe hifi zaak bij mij om de hoek. De Sony heb ik nu voor een dag geleend en zit mij altijd wel goed. Maar weet je of de kabel van de sony makkelijk de vervangen is en wat zoiets gaat kosten?

Graag lees ik je reactie,

Cellie
Topic: MDR-V600 (21-11-2006 18:11:00)
Als ik hier ook iets mag vragen...Ik ben nieuw, maar ik hoorde goeie dingen van een friend over dit forum.

Ik zit ook te twijfelen tussen verschillende modellen. Ik wil de hoofdtelefoon gebruiken voor het opnemen van geluid bij documentaires. Nu is het mijn studie maar ik wil geen geluidsman worden. Het is in sommige gevallen gewoon nodig om het te combineren met camera, regie.

Een aantal modellen waar ik over twijfel zijn:

Beyer DT-250
Sony 7506
Sennheiser HD-25

De sony leen ik wel eens en is handig omdat hij is op te vouwen. Maar de kabel is irritant en ik weet ook niet hoe goed dingen als een snoer of oorkussens te vervangen zijn voor een redelijke prijs bij sony. Weet iemand dat?

De Sennheiser lijkt mij klein voor mijn oren, maar deze is weer niet op te vouwen zoals de sony. Is wel handig als je hoofdtelefoon naast je camera en verdere geluidsapparatuur mee moet.

En de Beyer is de onbekende voor mij. Ik hoor er wel goeie dingen over, maar wat is eer goed aan? Is het goedkoop op kabels te vervangen? En is deze op te vouwen of niet?

Is er nog een model dat ik gemist heb?

De sony is denk ik niet meer te koop als ik kijk tussen de sony modellen. Of mis ik iets?

Ik lees het hier graag,

Cellie