Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Thomas b

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Thomas b (Pagina: 1 van 1)

Topic: Reloop rp4000 versleten? (7-11-2006 13:23:00)
Dank je wel.
Het wordt je niet verweten dat je niet weet wie er achter zit, maar het starten van een draaitafel zonder plateau en dan piepen dat het niet loopt zoals je zou willen is een vrij domme fout. je begreep vast mijn "zo dom ben ik nou ook weer niet reactie" wel.

Verder wil ik vragen wat eventueel zo'n motorprint moet kosten, ik ga straks eens kijken of het me lukt om alles netjes open te krijgen.

m.v.g.

Thomas

ps. Dit antwoord was idd afdoende, de mail hoeft dus niet meer beantwoord te worden.
Topic: Reloop rp4000 versleten? (5-11-2006 12:26:00)
't is inderdaad leuk om een nieuweling op een forum direct als mongool te bestempelen, ik ken het fenomeen, maar toch zit je er flink naast. Ik heb al wat jaartjes ervaring, maar toch niet op het soldeerniveau. Zodoende weet ik dus (als ik hem open ZOU maken) niet waar ik naar moet kijken.

Toen ik hem net had sloeg m'n rp4000 een keer op hol, uit en aanzetten hielp en heeft dat nooit meer gedaan. Nu sinds kort (weekje of 2-3) komt ie niet meer op snelheid. Het schokkerige gaat dus van (bijna) stilstand tot een beetje snelheid, dit alles in golven van ongeveer een halve seconde.

Aan verhalen wat ik had kunnen doen omdat je zo'n verhaal wel eens gehoord hebt, heb ik dus weinig.

En aan Dre, ik ben het vliegwiel niet vergeten erop te leggen nee, het maakt zo'n raar geluid anders en ik krijg m'n tonearm niet goed afgesteld als de plaat zo raar ligt..........
Topic: Reloop rp4000 versleten? (4-11-2006 20:06:00)
Ik heb ook een probleem met mijn Reloop rp4000 mk3 (chrome ltd)... Bij het aanzetten en op de startknop drukken lijdt tot niets. De draaitafel begint schokkerig rond te draaien. Ik heb deze tafel als bijtafel naast mijn 1200's, maar wil toch wel graag dat ie het blijft doen. Als derde tafel gebruik ik hem nauwelijks, maar vraag me af waar dit probleem vandaan komt en hoe dit te verhelpen is.

m.v.g.

Thomas Bouyeure