Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Nharmens

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Nharmens (Pagina: 1 van 1)

Topic: Eurolite scans (25-5-2006 15:55:00)

LJ slach schreef:

kan ik op deze controoler ook parretjes op aan sluiten ashamed :$ of moet ik dan een ander paneel hebben als ik scans en parren er opaan wil sluiten?? wink ;)
www.new-line.nl/forum/read/?t=3198
Topic: html-tips voor het maken van je site (9-5-2006 20:35:00)

gotmore schreef:

...Maar om nou heel eerlijk te zijn, zou ik niet weten wat de problemen zijn met de huidige opstelling van mn siteshut up :X En dus ook niet wat ik allemaal moet veranderen.

Nou kan ik wel de hele site gaan overnemen in CSS, maar das wel heel erg veel werk..En als het niet nodig is doe ik dat dan ook liever niet. ( zovan waarom zou je een nieuwe auto kopen als je ouwe nog prima kan.. )
<font face="Arial" size="2">

staat bijv. overal in je source.. STEL dat je over een paar maanden opeens besluit om times te gebruiken, dán zit je opeens met het typwerk. Je moet dan dus overal op je hele site gaan editten. Handige aan een stylesheet (css) is dat je al je 'instellingen' maar 1 keer hoeft in te typen. En als je wat wilt veranderen, hoef je dat maar op 1 plek te doen ipv op de héle site.
zowieso: check ff https://www.w3schools.com/css
Topic: Slechtste ervaring (23-4-2006 22:13:00)

barbara schreef:

Mijn slechte ervaring van het weekend: osdorp posse.

Komen bij aankomst even met de mededeling dat er een bandje meespeelt....krijg je dan een klein uurtje v/t voren te horen.
Lekkere stress is datlaugh :D
ahhh.. ook niet leuk was het gebrek aan verlengsnoeren razz :p. En die kerel die de hele stroom op het podium ff in de war had geschopt door stekkers te gaan omwisselen :S snapte ook al niet waarom de floor-parretjes het niet meer deden..