Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Don Tomaso

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Don Tomaso (Pagina: 1 van 1)

Topic: Ontwikkeling platendatabase. Welke features?? (2-3-2006 23:17:00)
Dit klinkt wel heel erg handig, zijn er nog mogelijkheden om hem te bemachtigen??
Topic: Beginnen met producen (serieuze plannen) (26-2-2006 00:15:00)
Onzettend bedankt allemaal, het heeft dingen opgeklaart.
danke!
Topic: Beginnen met producen (serieuze plannen) (23-2-2006 22:11:00)
hmm.. ja idd..
ik denk dat ik voor een mixer nog niet veel meer dan 200 euro wil uitgeven (misschien op den duur wel), en jullie hebben gelijk over die rp-4000, denk dat die het dan ook wordt.
nog een vraagje, waarom is het handiger om een rechte arm te hebben voor het scratchen (heeft vast iets met het skippen van de arm op de plaat te maken:o), maar is er zo een groot verschil dat ik beter voor een andere TT kan kijken?
en verder over de programma's?
Bedankt voor de reacties!!
Topic: Beginnen met producen (serieuze plannen) (22-2-2006 21:26:00)
hallo allemaal!
ik heb een paar vragen en hoop dat mensen me hier kunnen helpen. Ik heb rondgezocht op de fora, maar heb niet echt het gevoel dat ik nu helemaal klaar ben.
Als eerst, de muziekstijl waar het over gaat is hiphop (rap) en ik maar voornamelijk gebruik van vinyl, dat is misschien handig om te weten.

Ik wil thuis beginnen met dj'en en daarvoor de Reloop RP-2000 MK3 aanschaffen (eentje om mee te beginnen, sluit er waarschijnlijk ook een cd-speler bij aan.), welke mixer raden mensen mij aan?

En vervolgens wil ik ook beginnen met producen thuis.
wat raden mensen mij aan als vereisten voor de computer (ik wil hoogst waarschijnlijk ook de draaitafel gebruiken voor scratches en dergelijken), welk programma kan ik het best gebruiken (het gaat hier om een programma die veel mogelijkheden heeft met samples invoegen en bewerken en het zelf inspelen van muziek) ik dacht dat ik hier las dat cubase en reason populair zijn.
Wat voor microfoon is handig.
Ik heb ook het idee om een soort radio programma te beginnen thuis (niet live dus) met een paar vrienden, hebben mensen hier ervaringen mee? waarmee moet ik vooral rekening houden (hiermee bedoel ik met apparatuur)?
Mijn budget is niet zeer groot, al word ik wel gesponserd voor een computer. Ik ben dus niet van plan het duurste apparatuur aan te schaffen.

Als mensen mij hiermee zouden kunnen helpen zou ik een gelukkig persoon zijn laugh :D !
Als ik meer moet uitleggen, duidelijker moet zijn hoor ik het wel.