Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Toneelgroep Maarssen

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 1 bijdrage(n) van Toneelgroep Maarssen (Pagina: 1 van 1)

Topic: Gezocht: theatertechnici voor evenement in bijzondere locatie DeFabrique (ervaring niet nodig) (14-2-2006 19:47:00)
Gezocht: theatertechnici voor evenement in bijzondere locatie DeFabriqueervaring niet nodig, enige technische feeling wel

Toneelgroep Maarssen '32 zoekt enthousiaste theatertechnici (in spé) die op zondag 2 april willen meewerken aan een theaterevenement in een historische mengvoederfabriek.
Het betreft een uitdagende klus; de locatie stelt namelijk bijzondere eisen aan de belichting en het geluid. Op onze website zie je een foto van de locatie (De Perserij).
Het lichtplan wordt gemaakt door een vaste theatertechnicus van onze toneelgroep die tevens theatertechniek doceert. De mensen die gaan meewerken in het techniekteam worden van tevoren betrokken bij het proces.

Het betreft een onbetaalde (en onbetaalbare?) ervaring. Misschien is dit ook een geschikte stageplaats en/of een mogelijkheid om extra studiepunten te vergaren. We denken dat het een leuke en leerzame ervaring kan zijn.

Toneelgroep Maarssen ‘32
Toneelgroep Maarssen '32 is een ambitieuze semi-professionele toneelgroep met ca 45 spelers. Onze voorstellingen worden geregisseerd door professionele regisseurs.
Op 2 april spelen we de absurde komedie ‘Het moeizame liefdeleven van Atilla Galop’, dat wordt omlijst met een voor- en naprogramma. We verwachten ca 600 bezoekers vanuit het hele land.
In 2005 organiseerde onze toneelgroep twee grootse theaterevenementen op historische locaties. Beide voorstellingen werden als kwalitatief uitstekend, verrassend en vernieuwend betiteld. Deze evenementen en onze plannen voor 2006 zorgden ervoor dat een professionele jury onze toneelgroep nomineerde voor ‘De Kei van Utrecht’. Dit is een prijs voor spraakmakende amateurkunstenaars in de provincie Utrecht.
Meer informatie op onze website: www.maarssen32.nl

Reageren kan via email: info@maarssen32.nl. Vermeld ajb je telefoonnummer, zodat we persoonlijk contact met je kunnen opnemen. We zijn benieuwd naar je achtergrond en je (mogelijke) ervaring.

Namens toneelgroep Maarssen ’32,
Edwin de Haard