Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Soundmaster20

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Soundmaster20 (Pagina: 1 van 1)

Topic: Opleidingen , licht en geluid. (3-2-2006 18:52:00)
bij av-techniek doe je licht, geluid en beeld techniek. Bij podium- en evenemententechniek doe je ook licht en geluid maar je krijg decor i.p.v. beeldtechniek. Toen ik moest komen voor intake-gesprek had ik volgens mij daan dijkmeijer. Er hadden iets van 100 man aangemeld, maar er kunnen ongeveer 25 man aangenomen worden. Ik hoefde toen geen thuisopdracht maken, maar het kan zijn dat het veranderd is. ik zal het maandag even navragen.

Greetz Soundmaster
Topic: Opleidingen , licht en geluid. (3-2-2006 16:06:00)
moet je eens even kijken op de site van de eindhovense school. www.eindhovenseschool.nl Er wordt zeker met licht en geluid gewerkt. Theatertechniek wordt volgend jaar podium- en evenemententechniek.
Topic: Opleidingen , licht en geluid. (3-2-2006 13:18:00)
Hoi, ik zit in eindhoven op school. ik doe av-techniek. Ze vragen of je al iets weet van licht en geluid. Maar ook of je kleurenblind bent, hoogtevrees heb. Als je een van deze dingen niet heb, dan heb je een grotere kans dat je aangenomen wordt. Even over die niv. 4, daar zijn ze wel mee bezig en kan waarschijnlijk volgend jaar al in gaan ( als ik het goed heb ).

Greetz Soundmaster