Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Bjorn121

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Bjorn121 (Pagina: 1 van 1)

Topic: Einde Technics SL-1200? (23-4-2007 11:38:00)
Ik blijf die hele evolutie vinyl -> digitaal maar niets vinden eerlijk gezegd. Akkoord, het neemt veel ruimte in en is zwaar, maar er is voor mij ook nog iets als duurzaamheid. MP3 is veel te vergankelijk en het blijven maar wat bits en bytes die ergens op een harde schijf rondzweven. Als uw harde schijf crasht, ben je gans uw collectie kwijt. 1 stroompanne kan al voldoende zijn. Op cd branden is ook een mogelijkheid, maar zelfgeschreven CD's gaan veel minder lang mee dan diegene die je in de winkel koopt.

Ik hoop dat er nog genoeg conservatief ingestelde mensen rond lopen die zweren bij het vinyl en niet toegeven aan deze evolutie. Het zou zonde zijn moest zoiets verdwijnen.

En wat betreft verkoop, ik zou graag eens weten wat E-bay e.d. oplevert. Volgens mij worden daar serieuze sommen verdiend. Als je die verkoop optelt bij de gewone verkoop, kom je wellicht aan een mooi bedrag.
Topic: Platenwinkels in Keulen (6-1-2006 07:48:00)

Martin rs schreef:

bij saturn dat is een winkel in keulen zit onderin een platen deel.
verder in de stad zitten er nog twee redelijk grote maar dat kan zo een vent van saturn je prima uitleggen. dat heb ik toen ook laten doen.
verder even kijken bij musicstore. op de budengasse. die waren ipv apperatuur ook met platen bezig.

Martin
Hartelijk dank. Ga ik zeker bezoeken.
Topic: Platenwinkels in Keulen (4-1-2006 22:00:00)

yoghurt schreef:

Duitsers hebben nog wel veel leuke kleine onafhankelijke platenshops waar je ook de wat minder commerciele platen tegenkomt.
Deze wil ik dus :). Voor de commerciële platen kan ik hier ook terecht, dus daar hoef ik niet voor naar Keulen. Als je adressen weet of ervaringen hebt met bepaalde shops, laat maar komen.
Topic: Platenwinkels in Keulen (3-1-2006 21:29:00)
Ik ga 18 februari voor een dagje naar Keulen en ik zou graag een paar platenwinkels bezoeken. Na wat googlen heb ik nog maar weinig adressen gevonden, dus richt ik mij tot de forumleden :). Weet er iemand een goed adres waar ik eens kan binnenspringen?