Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Loggy

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Loggy (Pagina: 1 van 1)

Topic: Links naar speaker ontwerpen (9-10-2005 12:10:00)
Nou als ik kijk wat er aan wordt geboden 2e hands bij BSE (verhuur en verkoop prof. licht en geluid), voor welk geld, dan moet dat ook met zelfbouw te halen zijn denk ik. happy :) Maar er staat toch ook anders zal ik het met minder moeten doen.

Maar goed, ik zal mijn vraag anders formuleren. Wie weet wat de beste monitoren zijn die je kan maken voor 100 a 150 euro per stuk? wink ;)
Topic: Links naar speaker ontwerpen (6-10-2005 13:22:00)
Oke oke willen! happy :) JA sorry ik had alleen t begin van deze topic gelezen en dat ging alleen nog maar over zelfbouwspeaker! wink ;) Dus vandaar deze vraag tussen deze topic. Het budget dat ik voor ogen heb is in eerste instantie 200 eurie voor 2 passieve monitoren. Als ik daar geen kwaliteit mee kan bereiken ben ik bereid er 100 bij te doen. happy :) Anders wordt het doen met mindere kwaliteit. sad :(
Topic: Links naar speaker ontwerpen (6-10-2005 13:09:00)
Ik heb 1 simpele vraag: Ik moet monitoren hebben, moeten klein en supercompact zijn zodat ze gewoon aan de muut gemonteerd kunnen worden. happy :) Toch moeten ze snoei en snoeihard sneaky :V gaan met topkwaliteit en zonder vervorming! Uiteraard moet er ook een lekker basje uit komen! wink ;)
Wie weet welke daar het beste voor geschikt zijn?