Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Lasertje

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Lasertje (Pagina: 1 van 1)

Topic: snelle laser vraag ?? (28-9-2005 01:01:00)
1. Hoe kan het zo goedkoop? Ja dat vroeg ik me ook af. Toen ik ermee begon was ik ook verbaast eerlijk gezegt, maar nu ik de spullen zelf in handen heb gehad is het dus echt zo. Nu betaal je ook voor wat je krijgt, het is een leuke laser voor het geld dus. Op de goedkopere modellen zit vanaf de fabrikant geen garantie, maar ik geef die de klant toch, ik zorg er dan voor. Nu zitten er ook geen galvo's in, maar worden stepper motoren gebruikt, net als bij de JB lasers zoals de Stealth. De duurdere modellen die ook animaties kunnen weer geven (zoals de K1000+) bezitten wel galvano motoren, en is daarom wat duurder.

2. Kwa werking en kwaliteit zijn de lasers erg te vergelijken met de JB lasers zoals de stealth, alleen erg goedkoper. Zelf heb ik zo het idee dat JB dan ook erg veel eraan verdient.

3. De laser gaat volgens de fabrikant 2000-3000 uur mee (de groene laser modules die er inzitten zonder TEC)
Topic: snelle laser vraag ?? (27-9-2005 19:54:00)

KVM schreef:

het verlies wat jullie opnoemen is echt zwaar overdreven!
Een verlies van maximaal 17% per spiegel is niet overdreven te noemen.

Liever geen website als een website met de woorden dat er binnenkort aan gewerkt wordt.
Ik wor moe van mensen die alles beter denken te weten.
Vergeet niet dat ik de handel en wandel in de laserhandel beter ken als jij denkt.
Mijn assortiment is veel groter en big dipper lasers is maar een kleine selectie!!
Waarom dan prutsen in dit "lage" lasersegment?

Het domweg scoren van lasertjes uit waarschijnlijk duitsland kan iedereen. Wat dat aangaat is het importeren rechtstreeks uit land van herkomst voor verkoop bedrijven veel interessanter.

Martin.
Bedoel je nu dat je meent dat ik lasers niet rechtstreeks importeer????? (dat is namelijk wel zo)Enne, prutsen? Er is gewoon veel vraag naar goedkope lasertjes, daar speel ik op in.
Topic: snelle laser vraag ?? (27-9-2005 19:40:00)
Over die website is jou eigen mening. Ik kijk er anders tegen aan. Maar ik nodig je uit om jou mening te onderbouwen.
Topic: snelle laser vraag ?? (27-9-2005 19:06:00)

Logical schreef:

tja, je zegt het allemaal mooi en je weet het allemaal goed, maar ondertussen geef je geen duidelijke antwoorden.

want uit welke fabriek komen deze lasers volgens jou dan wel?

hoe wil je er voor zorgen dat een diode van (op papier) 30mw, 40mw gaat produceren?

je zegt het allemaal mooi, maar intussen kom je niet met feiten. wanneer komt er trouwens een echte site? want nu ben je dus een van de velen die zijn handeltje via marktplaats e.d. aan probeert te smeren. en voor mijn part zijn er daar genoeg van.. en er is er nog niet 1 met een fatsoenlijke website. het is niet persoonlijk, puur zakelijk. als een 'bedrijf'geen degelijke website heeft en toch van alles aanbied op marktplaats e.d. is het voor mij maar een vaag handeltje..
1. De lasers komen van big dipper, die heeft een eigen fabriek. 2. Op papier? Ik kan alles opschrijven wat ik wil voor je op papier natuurlijk. Maar de meting na en voor de spiegels zijn vrijwel gelijk, het verlies wat jullie opnoemen is echt zwaar overdreven! 3. Een echte site? Nou je kon de site blijkbaar bezoeken? Dan is het een echte site, kijk dat er nou niet zoveel op staat, daar heb je gelijk in. Weet je wel hoeveel er bij komt kijken om zoiets op te zetten inclusief alle middelen om een bedrijf in je eentje te starten ??????

KVM schreef:

Logical schreef:

hoe wil je er voor zorgen dat een diode van (op papier) 30mw, 40mw gaat produceren?
Denk hierbij ook aan de slimme verkooptruc, is er gemeten voor of na de spiegel. Zo kan een 100mw laser met slechte optiek slechts 57mw overhouden na de spiegel.

Lasertje schreef:

Dus geen dure kosten maken naar buitenland of bellen/mailen met chinezen!
Wees nou eerlijk, wat kan er kapot aan dergelijke lasers.
Veelal is het een kwestie van spiegels die loszitten.
De laser zelf wordt nooit vervangen, en losse laser is duurder dan de unit zelf kost, bovendien zit op de laser zelf ook geen jaar garantie.
Binnenkort heb ik dure meetapperatuur (newport of cohorent)
Je denkt toch niet dat dure meetapparatuur dit soort lasertes waard is. Bovendien kost een Coherent Lasercheck pen ook niet de hele wereld.

Martin.
Ik wor moe van mensen die alles beter denken te weten. Bij mij kost een losse laserdiode voor de big dipper lasers zeker niet duurder dan de unit. Als ik zeg dat ik garantie geef op een unit dan is dat inclusief de laser. Over meetapparatuur: Wie zegt dat ik die apperatuur alleen afschaf voor big dipper lasers? Mijn assortiment is veel groter en big dipper lasers is maar een kleine selectie!!

Aart schreef:

Een simpele thermische powermeter is desnoods voor een paar E zelf te bouwen.. wink ;)
Klopt, zoals je zegt. Maar ik ga het namelijk ook gebruiken om reportages te maken. En het is nou eenmaal zo dat men je veel eerder vertrouwd als je officiele apperatuur gebruikt.
Topic: snelle laser vraag ?? (27-9-2005 11:21:00)
Foto van de meting? Ik gebruik een licht gevoelige diode en meet hem daarmee af. Binnenkort heb ik dure meetapperatuur (newport of cohorent) btw ik hou er niet zo van als je aanvallend post, groeten.
Topic: snelle laser vraag ?? (27-9-2005 08:34:00)

Logical schreef:

let op! via marktplaats krijg je waarschijnlijk geen garantie oid
Laser Expert geeft momenteel 1 jaar garantie op dit model. Het is inderdaad de K100 van big dipper!

Logical schreef:

jawel ze zijn exact hetzelfde. alles is precies hetzelfde, er zit alleen een andere naam en logo op, verder is er helemaal niks anders, ook niet het aantal mw's. ik snap ook echt niet waar je die 40mw vandaan haalt.

[edit] de verkoper zegt dat het 40mw is, maar daar klopt niks van, tenzij hij er zelf een 40mw diode in heeft gestopt, 'origineel' zijn deze standaard 30mw. waarschijnlijk dat een dozenschuiver verklaard dat hij 40mw is, zodat sneller bij hem gekocht word.. en dat de verkoper op marktplaats dus ook niet beter weet. [/edit]
De laser kan worden afgesteld op 40mW als de klant dat wilt tegen meer prijs.

KVM schreef:

De orginele maker van dit china "speelgoed" is Cirrect

Martin.
Onwaar.

KVM schreef:

Danny25 schreef:

@DRE WAAROM VERKOOPT NEWLINE GEEN BUTGET LASERS. NET ALS DE BOOST EN SEVERSTAR??
Wat te denken van de eerder genoemde "wilde" handel?
Bij de een kost laser x 1000 euro, bij de ander dezelfde unit de helft. Bovendien hoe is de service van dergelijke lasers? Deze merken zijn veelal te vinden bij de "dozenschuif" winkels of "winkels" die er véél beter aan willen worden.
Komt er dus eigenlijk op neer dat je hem net zo goed op Ebay bij een china leverancier rechtstreeks kan bestellen.
Helemaal niet waar! De service van Laser Expert is juist erg goed en snel. Bovendien gaat het met de garantie gewoon via Laser Expert! Dus geen dure kosten maken naar buitenland of bellen/mailen met chinezen!