Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Masters Of Magic

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Masters Of Magic (Pagina: 1 van 1)

Topic: Wat kosten jullie nou? (24-8-2005 21:41:00)
Ik wilde eigenlijk niet in discussie gaan, er werd immers gevraagd wat de prijzen waren en ik reageer gewoon dat onder de 150,- te laag is.
Waarom, misschien ben ik dan te verwend ofzo, maar ik denk dat sommige van jullie zich gewoon te gemakkelijk laten misbruiken, of ik ben te zakelijk !
Wij komen met een geweldige show, vrachtwagen, professionele laser, 3 computers enz enz. Voor 150 euro laad ik de spullen niet eens in de vrachtwagen.
Enja, eerlijk gezegd misschien liggen de prijzen hier in midden-limburg anders, maar toen ik 12 jaar begon ik met draaien, ben inmiddels wel 28, maar toen ik 16 was draaide ik vast elke zaterdag in een cafe waar alles aanwezig was en daar verdiende ik toen al 250 (gulden) per avond zonder iets te hoeven meenemen.
Maargoed, misschien is het in de randstad idd anders. En ik spreek nu uit 16 jaar dj ervaring, hoe hoger de prijs hoe serieuzer men je neemt, maargoed dan moet je ook wel wat te bieden hebben natuurlijk. Wij draaien dus ook zelden kleine familiefeestjes enzo maar staan meer op bedrijven en grote partijen.
Topic: Wat kosten jullie nou? (23-8-2005 22:48:00)
Prijzen blijft moeilijk, maar ik vindt dat personen die het voor minder dan 150 euro doen veel te laag zitten. Wij vroegen in het begin ook maar rond de 100 euro maar dat levert je niet meer boekingen op ! Vooral omdat wij werken voor bedrijven, deze denken dan dat je niks waard bent, vergeet niet dat mensen graag betalen voor goede kwaliteit. Als je vanaf 300 begint wordt je in elk geval door deze instanties serieus genomen, uiteraard komen wij wel met 20.000,- licht en geluid aanzetten.
Maargoed om een lang verhaal kort te maken, hier in de regio kijken mensen niet zozeer naar prijs maar naar kwaliteit, dus weet wat je waard bent, als je met een eigen (eenvoudige) drive-in komt mag je gerust beginnen op minimaal 250 euro.