Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van XiNO

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van XiNO (Pagina: 1 van 1)

Topic: Synq SMX-2 (3-5-2007 16:07:00)

Marky schreef:

dj merinos schreef:

1. gain van je kanaal meschien wat te hoog staan?
2. Je hebt idd maar 1 stereo master,
- stereo master voor de speakers.
- andere master voor de monitor(s)
3. nieuwste frimwork kun je downloaden op de site van synq.
4. vondt ik ook niet meer, maar is al wel eens gepaseerd dacht ik.
1. Zou kunnen maar dan moet je al héél erg in het rood gaan: record out geeft 775mV wat doodnormaal is voor een record uitgang

2. Klopt niet!
Master1 EN master2 zijn beide stereo (enkel master1 is symmetrisch)

3. Zorg ik morgen voor, beloofd! ashamed :$

4. Registreren doe je hier.
Bedankt voor jullie reactie!

1. De gain van mijn kanaal staat zeker goed, hij is zelfs lager dan 0db omdat hij anders in het rood komt te staan... de record blijft gewoon erg hoog. Wat Dre bedoeld (de weergave lijn omlaag zetten) doe ik niet fout, ik draai echt aan de line-in van de recordfader van de goede geluidskaart... vandaar dat ik dacht de master2 te gebruiken...

2. Dus alle uitgangen (record, master1 en master2) zijn stereo? De balansknop rechts heeft namelijk alleen invloed op master1 maar dit kan ik me nog wel voorstellen. Effecten als auto-pan hebben dus effect op alle ingangen zolang de channelselector maar op een bepaalde kanaal is ingesteld?

Nu zag ik dus ook een interessante vraag voorbij komen hier waar nog niemand antwoord op heeft gegeven... is het mogelijk om samples te editen op de PC of zelfs te importeren vanaf de PC?
Topic: Synq SMX-2 (29-4-2007 16:41:00)
Ik heb onlang een Sync SMX2 gekocht en nu heb ik wat vraagjes:

1. De gain van Record (uitgang) is erg hoog, zelfs als ik op mijn PC de gain van de lijningang op zijn laagst zet, kraakt hij nog. Is dit op te lossen? Zo ja hoe hebben jullie dit gedaan?
2. Omdat ik bovenstaand probleem had, heb ik mijn laptop op master 2 aangesloten, hier kan ik de uitgang namelijk regelen. Het probleem is alleen dat het lijkt alsof alleen de master-uitgang stereo is... wanneer ik aan de balans draai, of de auto-pan effect uitvoer, dan hoor ik dit wel over mijn speakers (master) maar niet in mijn opgenomen mix (record of master 2)... kan dit kloppen?
3. Waar kan ik de nieuwste firmware downloaden? Ik heb een link maar volgens mij is deze enigzins oud... waar halen jullie de nieuwste vandaan?
4. Waar kan ik mijn SMX Sync 2 registreren zodat ik op de hoogte gehouden wordt van nieuwe firmware, e.d.?

Alvast bedankt!