Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van FunkXual

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van FunkXual (Pagina: 1 van 1)

Topic: American Audio Q-D6 (22-6-2005 12:10:00)
Ik zit momenteel erg te twijfelen tussen Cdj's en gewoon draaitafels. Cd's lijken mij handiger, ook wat betreft het medium zelf t.o.v. vinyl.

Mss, dat ik eerst, cdj's koop en dan daarna mss nog een draaitafel erbij.

De pioneer cdj-200 zijn die goed? Wat voor voordelen hebben deze tegen de meer goedkopere merken? Zoals de Gemini cdj-02?

Ik weet dat het een beetje offtopic is, maar om hier nu een speciaal nieuw topic voor te maken sneaky :V
Topic: American Audio Q-D6 (21-6-2005 15:44:00)
Faderstart is dat ie een track automatisch infade? Sorry, ik ben nog niet helemaal thuis in alle mixtermen.

Maar, ok je kan alles doen wat traktor ook kan. Alleen veel secuurder en sneller omdat je makkelijker met 2 handen tegelijk werkt. Ik ben overtuigd denk ik. Het gaat deze mixer worden. Kan ik btw dan ook gewoon via mijn pc speakers luisteren naar de muziek of moet er apart via de mixer naar een versterker en stereoinstallatie worden aangesloten?
Topic: American Audio Q-D6 (21-6-2005 07:39:00)
Wow, ok een goede mixerkeuze dus. Dat is duidelijk. Mijn huidige geluidskaart is een Soundblaster live24, oud beestje maar 't werkt prima.

Ik wil dus met traktor mixen en later overstappen op vinyl. Nou is mijn vraag? Kan je ook daadwerkelijk meer bewerkingen uitvoeren met een externe mixer? Ik ga ervan uit dat je veel meer controle hebt, tijdens het mixen en bovendien kan je veel meer dingen tegelijk doen, omdat het allemaal via een mengpaneel gestuurd word.(toch?)

Verder lijkt het me logisch dat ie als volgt word aangesloten. Mixer line in, naar pc en. Pc line out, naar mixer en via mixer naar stereoset? Ik zal daarvoor ook nog even zelf zoeken op dit forum, bij de andere threads.
Topic: American Audio Q-D6 (20-6-2005 21:05:00)
Hallo,

Ik ben nieuw op dit forum. Ik kijk al een tijdje rond naar een goed beginnersetje om te gaan mixen. Omdat, ik het te duur vind om alles in één klap te kopen heb ik besloten om rustig aan een mooie set op te bouwen.

Ik wil beginnen met de mixer. Waarom? Nou daarom, heb ik eigenlijk dit topic opgestart. Ik wil namelijk graag weten of je deze mixer ook kan aansluiten op de pc? Ik mix namelijk al een jaar met traktor, mja op een gegeven moment gaat het kriebelen en wil je het echte werk gaan doen. Daarom wilde, ik beginnen met deze mixer om het geheel later uit te breiden met 2x reloop4000's. Daarvoor wil ik echter wel weten of dit een goede mixer is en of hij i.c.m. traktor werkt (op de pc dus).

Als iemand verder nog tips heeft dan hoor ik het graag happy :)