Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dynafan

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Dynafan (Pagina: 1 van 1)

Topic: Axys luidsprekers (30-8-2005 23:21:00)
ja, maar dan zouden ze dat toch wel gedaan hebben, dus ik vermoed dat het niet beter kan
Topic: Axys luidsprekers (30-8-2005 21:59:00)
Ja, klopt volledig, klinkt veel te zanderig! Voor de prijs mocht het beter
Topic: Axys luidsprekers (30-8-2005 21:26:00)
Een firma hier in de buurt heeft altijd met Axys systemen gewerkt. Ik heb ze wel vaker gehoord, ook zelf mee gewerkt. Het zijn goede kastjes, maaar de sound is niet super. De stacks komen wel imponerend over, maar de sound hoort eigenlijk meer thuis bij de middenklasse. Terwijl de prijs toch wel aardig met de top kon meegaan! Die firma waarover ik het hierboven heb, heeft laatst volledig gewisseld van systeem. Ze werken nu voor de grote festivals en concerten met Adamson gear. Ik heb zelf geen verdere ervaringen met dit merk, maar de sound is in elk geval prachtig. De eerste keer dat ik ze gehoord heb, kreeg ik meteen een goede indruk! Nog iemand meer ervaring daarmee?
Topic: Axys luidsprekers (30-8-2005 13:52:00)
Axys Arena systeem is wel tamelijk bekend, en wordt toch nog redelijk vaak gebruikt. Het zijn handige kastjes, je kan ze gebruiken voor de ietwat grotere doeleinden, maar ze klinken wat zanderig. De basweergave is niet zo denderend, en het mid gedeelte is niet echt sprankelend
Topic: dun laagmid (28-8-2005 23:31:00)
Om nog ff terug te komen op de Dynacord set: heb je al geprobeerd om met de eq. een beetje te spelen? Ik werk met zowat alle Dynacord modellen dat er te vinden zijn, vooral de FE/PFE reeks, en ik ben ook fan van de sound! De F100lo heb ik zelf niet in werking, maar wel de FE100lo, zelfde concept, maar wat ouder! Aanvankelijk dacht ik dat er weinig bas uitkwam. Ik was niet zo tevreden over dit model, en greep steeds terug naar de 18" bassen van Dyna. Ik dacht ook: het zal de 15" in combinatie met de hoorn zijn die de echte kick niet aankan! Maar als je nu de bassen wat optrekt, krijg je die stevige kick er echt wel in! Ik heb de basjes volledig aanvaard, en ben er zeer tevreden mee! Met de f18PWH is het net hetzelfde. Het zijn echte monsters. Trek de bassen wat op, en je zult versteld staan. En maak je geen zorgen, ze kunnen het aan, je zal ze er niet mee kapot spelen!!! De short hoorn geeft inderdaad meer bas als je dichtbij staat, maar de 18PWH kan het ook!

En dan nog iets: ik las ergens tussen de reacties dat de Little Max uitgerust is met eminence speakers! Dit is onzin! Dynacord werkt met EV, en vroeger met JBL, Gauss, Fostex,...
Topic: Blauwe wielen op speakers (27-8-2005 00:30:00)
Wij hebben op een aantal van onze Dynacord 18" bassen ook de echte 'blueweels' gemonteerd. De wielen staan bekend om hun professioneel karakter: stevig, grote draagkracht, zwaar, kortom goed! Ik kan verzekeren dat de dynacord bassen een enorme sound kunnen produceren, en dat je van de wielen absoluut geen last hebt! Als je nu echt enorm stevig gaat doorspelen, maar dan bedoel ik echt enorm stevig, dan kan het wel zijn dat je de wielen een beetje ziet bewegen, wat perfect normaal is bij zulke trillingen. Maar horen doe je er in geen geval iets van! Ik zou je dan ook aanraden de blauwe wielen op je kasten te monteren ipv degene die er nu op staan! Je gaat het je niet beklagen!