Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Ferrrr

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Ferrrr (Pagina: 1 van 1)

Topic: Reloop RMP1 en RMP 2 (2-3-2007 19:15:00)
Was een Denon DN-2100F (19" dubbelaar) dus denigrerend bedoeld commentaar als 'moet je fatsoenlijke speler kopen' mag je achterwege laten.

B.o.t:

antwoord op vraag gekregen, danku.
Topic: Reloop RMP1 en RMP 2 (2-3-2007 16:30:00)

Reind schreef:

Waar mensen zich al niet druk om kunnen maken zeg, knopjes. Nu al de zoveelste keer in de afgelopen weken dat iemand er over begint. Als zo'n knopje 3 dingen kan is het prima toch? Omlaag, weer omhoog en doen waarvoor ie geplaatst is. Of de knop dan hard, zacht of half hard is zal mij persoonlijk echt een zorg zijn. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je daar nou minder van zou gaan draaien als dj.
Kan jouw mening zijn dat het niet uitmaakt.Ik heb voorheen andere cd-spelers gehad welke dus wél zachte knopjes hadden, en deze waren makkelijk onder de behuizing te drukken, en reageerden niet altijd even goed op indrukken ... en als iets irritant is in gebruik, zul je er wel degelijk minder gebruik van maken ;)
Topic: Reloop RMP1 en RMP 2 (1-3-2007 22:49:00)
Leuke speler,aantrekkelijke prijs, maar enige wat ik me dan nog afvraag is hoe 't zit met de CUE/Play knopjes. Ik las in de review @ AboutDJ dat er rubberen knoppen opzitten, maar geld dat ook voor de CUE/Play knoppen? Op de andere reloop modellen waren deze dacht ik hard-plastic, iets wat (in mijn ogen) fijner is dan die zachte rubberen knoppen...