Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van GaSser

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van GaSser (Pagina: 1 van 1)

Topic: Lelijk gebrom (1-5-2005 11:11:00)
Ik heb het zelfde probleem gehad met mijn Asus laptop. (het is dus niet het alleenrecht van goedkope merken) sinds ik de voeding van mijn laptop in een ongeaard stopcontact steek is de brom weg. wink ;)
Jef
Topic: filters voor bouwlampen (24-4-2005 08:31:00)
Uhmmm Ik ben 51, Mag ik dan nu geen bouwlampjes meer gebruiken? Ik heb er een paar gekocht bij Hornbach. 3 Euro en een paar centen per stuk, kabeltje erbij, klaar. Ik moet er wel bij zeggen dat de bijgeleverde lampjes niet bijster schokvast zijn. sneaky :V En Osram of Philips, daar betaal je per lampje toch gauw een Eurootje of 7, 8 voor. Dat viel effe tegen.
Het valt me op dat er een hoop gezwetst wordt in dit topic. Het is gewoon een kwestie van smaak, (of budget) gebruik je parren of bouwlampen. Tja, misschien ogen parren inderdaad professioneler, so what? Wie bepaalt dat eigenlijk? De lampen in het theater ogen niet veel anders... En bouwlampjes geven een ander lichteffect. Ook daar kun je voor kiezen. En haal er dan niet allerlei kulargumenten (leeftijd! veiligheid) bij om maar hard te maken dat je vooral parren moet kopen.
Geweldig die creativiteit. Vooral zo doorgaan mannen! wink ;) Bouw je eigen unieke installatie.
De folie aan de buitenkant direct tegen het glas (de spots zitten bij mij achter een looplichtmodule) werkt bij mij perfect. Ik kan me voorstellen dat je een probleem krijgt als je ze langere tijd achter elkaar laat branden, dan heb je een afstandhouder nodig.

Het lijkt er in dit forum soms een beetje op dat je alleen goed bezig bent als je al je apparatuur koopt van A-merken. Ik lees dat hier in dit topic, ik kom dat ook tegen als ik topics lees over versterkers, boxen en noem maar op. Flauwe kul natuurlijk. Je eigen smaak, je budget en het doel waarvoor je een installatie gebruikt bepalen wat je koopt, niet dat wat algemeen of in dit forum aanvaard wordt. Jammer dat je daardoor soms echt moet zoeken sad :( naar een goed advies (dat ik overigens ook wel vind op dit forum, chapeau!). Jef
Topic: Hoe werkt dat nou met die ohms?? (19-4-2005 19:13:00)
Ik vul nog even aan... Ik heb nu eenmaal meer verstand van... motorrijden. Bij een top- en sub moet er, begrijp ik, een cross-over tussen, ik wil weten of ik in de problemen kom als ik twee verschillende full-range boxen samen op één uitgang aansluit.
Jef
Topic: Hoe werkt dat nou met die ohms?? (19-4-2005 18:40:00)
Nog even voor mijn duidelijkheid. Het is dus belangrijk dat je boxen dezelfde impedantie hebben, maar ze hoeven niet precies gelijk te zijn qua type. Bijvoorbeeld, op elk kanaal een sub en een top-box kan, mits de impedantie gelijk is. Snap ik het zo goed?
Jef