Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Ergnos

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Ergnos (Pagina: 1 van 1)

Topic: filters voor bouwlampen (25-4-2005 19:01:00)
Bij mij werkt het zeer goed niets op aan te merken ik zal binnekort een aantal foto's maken. Zoals ik al eerder zei t is maar waar je het voor gebruikt. Ik wil dus ook geen bouwlamp met een par vergelijken aangezien die par dan inderdaad beter is. Maar voor een beginner vind ik die bouwlampen een perfecte oplossing. En bij mij in de omgeving zijn de meeste dj's zo begonne dus ik zie geen reden waarom niet wink ;)
Topic: filters voor bouwlampen (20-4-2005 13:27:00)

DJ Bastisito schreef:

En dit werkt allemala veilig en gekeurd? shocked 8O Kan het me niet voorstellen...

Om nog maar te zwijgen van deze enorme kick sneaky :V
Hmm nou, t werkt goed genoeg t enige wat er kan gebeuren in mijn inziens is dat de lamp die erin zit kan sneuvelen, haal je toch even n nieuwe laugh :D , en ik denk dat als ik die bouwlampen met n m5 bout met dikke moer heb vastgezet da t wel veilig is eerlijk gezegd. De hele balk hangt verder met ijzeren kettingen aan het plafond en natuurlijk is dit voor eigen gebruik wink ;)
Topic: filters voor bouwlampen (18-4-2005 19:41:00)
Aha ik ben dus niet de eerste die dit idee had, ik (17) heb ook nog geen zin om parren te kopen omdat ik simpel weg nie genoeg draai voor zo'n dure installatie. Ik heb dan ook bij de Praxis 8 bouwlampjes gehaald voor maar 3,95 per stuk. Stekker van de Gamma van 0,95 cent en een neopreen kabel voor 3,- te meter. Dat was de lamp.

Dan de filter :), ik heb eerst geprobeert met een kleurefilter voor het glas te doen maar dit had dus het effect dat de kleurefilter na 5 min weg was. Ik heb dit nu opgelost door zelf een plaat ijzer te hale (10,-) waaruit ik 8 filterhouders heb gehaald. Ik heb deze met klemmetjes op me bouwlampjes vastgezet en het werkt perfect.

Ik stuur dit geheel aan met een oude simpele lichtcomputer die werkte op triac's hier heb ik industrie relais tussen gezet waardoor ik 1100W ofwel 5 A per kanaal kan trekken :)

Mijn lichtbalk bestaat uit twee profiele waar je normaal gipsplaten tegen aan zet a 5 euro per stuk deze passen precies over mekaar heen waardoor het er afgewerkt uitziet.