Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Gertjan

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Gertjan (Pagina: 1 van 1)

Topic: Eurolight LC2412 (28-8-2005 00:51:00)

Joost schreef:

Welke type (I of II) heb je genomen voor die adapter?
Ik heb geloof ik een type II, ik heb hem even niet zo bij de hand maar bij mij ging het formateren ook niet goed geloof ik eerste keer. Paar x later wel. Dat is een kwestie van enkele seconden.

Ik zal nog even kijken welke ik exact heb.
De cardreader die ik gebruik is van het type II. Een paar keer later blijft ie het niet doen, ook als je hem een paar uur op die formateer aktie laat staan. Enige optie is dan ff uit en aan.
Topic: Eurolight LC2412 (25-8-2005 23:49:00)

Joost schreef:

Zelfde probleem hier. Ik heb een flash kaartje + PCMCIA adapter die je erin kunt drukken waarna je in 1 sec alles terug hebt (want mijn tafeltje staat zo vol dat alles niet in een half uurtje terug staat). Werkt prima!

Toch vind ik het nog erg irriterend dus binnenkort even de tafel openhalen en waarschijnlijk een 3.6V celletje vervangen (van €5,-) en verder draaien.

Ik laat je het nog even weten.
Welke pcmcia adapter en welke flash kaart (merk & type) gebruik jij hiervoor? Ik heb vandaag een sweex "memory stick pc-card adapter" (een andere hadden ze niet) opgehaald met een 128mb memory stick. Als ik de kaart er in stop krijg je zoals in de handleiding een melding dat de kaart geformateerd moet worden. je moet dan 2x yes kiezen en dan krijg ik de tekst "format" met daaronder allemaal min-tekens (ik gok dat dat een balk van 0 tot 100% moet voorstellen) die (denk ik) in sterretjes moeten veranderen tijdens het formateren. Hier blijft m'n LC2412 echter hangen en doet dan niets meer.

Zijn er nog meer slachtoffers met dit fenomeen of zijn er mensen die net zoals Joost dit wel voor mekaar krijgen? wat voor cardreaders + kaartjes gebruiken jullie?

Gegroet,

Gertjan