Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Peric

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 5 bijdrage(n) van Peric (Pagina: 1 van 1)

Topic: Gekopieerde cd's: problemen bij de douane? (1-9-2006 22:16:00)
Als je een paar rekeningen meeneemt van die aankopen moet het denk ik ook wel goedkomen. je kan moeilijk al je rekeningen meenemen.
Toch als je ze in je koffer doet is er niks aan de hand denk ik hoor.
Succes!
Topic: Problemen met Syrincs set (29-3-2005 23:48:00)
Hullo Dacide...

Ik klaag verder niet hoor, er komt een prima geluid uit. Heb er nu een spanbandje omzitten. Ziet er niet uit maar hij vibreert niet meer...simpel.. :o)

Over en uit.

Beatz, Peric
Topic: Problemen met Syrincs set (25-3-2005 14:06:00)
DAT is een goede vraag, waarop de crossover staat, kweet nie... shocked 8O En voor zover ik weet heeft dat alleen invloed op de hoeveelheid bass die uit de sub komt, niét wat naar de satelieten gaat.

Het is (denk ik) gewoon een kwestie van even uit elkaar halen en nieuwe schroeven/bouten erin doen. Of misschien het kastje met iets bewerken, moet even kijken hoe het op te lossen. Maar daar moet ik nog even tijd voor maken.
Btw. ik heb het nu ook niet onder handbereik, lang verhaal om het uit te leggen maar ik woon nu in Budapest en het setje staat in Oradea-Roemenië..

En inderdaad valt het mee met de bassen die eruit komen maar mid-klappen geeft 'ie toch wel. Is verder ook niet erg, kwestie van schroefjes/boutjes vervangen.

Beatz, Peric.
Topic: Problemen met Syrincs set (21-3-2005 12:55:00)
Toch best grappig om dit te lezen.
Heb nu al effe (ong. 2 jaar) een Syrincs. Niets dan lof over deze set, echt nog nooit problemen gehad, en 't heeft toch behoorlijk op z'n donder gehad. Heeft vaak gediend als monitor op feestjes.
't Enige probleem is dat de satelieten/topjes een beetje uit elkaar gevallen zijn. 1tje vibreerd bij bassweergave.

Maar dat is dan ook het enige.

Jammer om te lezen dat ze 'm dus gewijzigd hebben. Why change a winning team ?

Beatz, Peric.
Topic: Ervaringen met muziekprogramma's?? (21-3-2005 12:12:00)
Ik weet niet meer precies wie hier beweerde dat je op Reason geen midi aan kan sluiten. Dit kan dus wél, het enige probleem is de delay. Maar met een goede geluidskaart is dit op te lossen.

Beatz, Peric.