Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van PB

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van PB (Pagina: 1 van 1)

Topic: Tascam CD-302 CD-R's (30-3-2005 16:36:00)
Misschien was ik niet helemaal duidelijk dan, want dat achterlopen van de beat gebeurt juist van bijvoorbeeld +8.00% naar 0.00%, dus in neutraalstand hoor je het juist. Daarom lijkt mij het eerder een softwarematige fout, alsof de speler vergeet de timescretching weer terug te zetten.

En ik had het verhaal over de verschillen tussen cd en cd-r wel gelezen, dat snap ik ook wel, maar als ik al jarenlang met dezelfde cd-r in verschillende spelers geen problemen heb, dan verwacht ik dat bij tascam ook niet. Anders heb ik er weinig aan, vandaar dat ik me na het lezen van dit topic afvroeg of de softwareversie enig verschil kan maken.
Topic: Tascam CD-302 CD-R's (30-3-2005 16:26:00)
Weet iemand hoe de software-versie na te gaan is? Want ik heb last van haperingen bij bepaalde (wat oudere) cd-r's, terwijl deze prima op een cmx-3000, gemini cdj-10 werken. Het is ook steeds bij hetzelfde punt, dus waarschijnlijk kunnen ze niet goed gelezen worden...

Wat mij trouwens ook nog opviel, ik weet niet of meerdere mensen daar last van hebben, maar als ik het tempo van een nummer (dus niet pitch) verhoog, ik start het nummer, en verlaag daarna het tempo weer terwijl de cd draait, er dan een duidelijke vertraging in het lage frequentiebereik te horen is? Je hoort dan zeg maar hetzelfde als een mix die net niet helemaal in elkaar zit, erg vervelend.