Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Darkstealvis

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 8 bijdrage(n) van Darkstealvis (Pagina: 1 van 1)

Topic: " Brabantse Prijzen? " (12-12-2005 13:12:00)
Tijdens het organiseren van feesten ben wel is een drive in show op het Internet tegen gekomen die een laagste prijs garantie hanteerde. Toen ik dat las stikte ik bijna in mijn koffiekoekje. Naar mijn mening is er weinig sprake van echte marktverzieking in deze branche en de enkele keer dat het gebeurd ga je het toch niet tegen. Niemand hoeft zich naar mijn mening door de topic starter aangevallen te voelen , aangezien zijn vraag toch voornamelijk over de concurrentie gaat binnen Brabant. Misschien leuk voor een enquête?
Topic: Muziek stijldansen (12-12-2005 09:58:00)

Tom schreef:

Nog een leuke: vertel mij eens danstechnisch het verschil tussen een quickstep een een foxtrot shut up :X
Het accent bij zowel een foxtrot als een quickstep liggen namelijk op de eerste en de derde maat. De officiele (wedstrijd) snelheid ligt bij een quickstep vast gelegt op 50 bpm. De officiele (wedstrijd) snelheid bij een slow-foxtrot is namelijk 30 bpm. Een normale foxtrot hetzelfde als een quickstep. Quickstep is alleen een meer modernere benaming voor een foxtrot het is zeg maar een andere benaming voor een snelle foxtrot. Waar de slow-foxtrot meer de nadruk geeft op de voor- en achteruit gaande verplaatsing, geeft de quickstep de nadruk meer op de zijwaartse verplaatsing. Dat is teminste het verschil wat ik de afgelopen 6 jaar opgemerkt heb happy :).
Topic: " Brabantse Prijzen? " (12-12-2005 09:24:00)

Sylvia schreef:

Detail is wel dat deze collega-dj mij een week of twee geleden mailde dat ze een "commercieel" feest ging draaien en of ik niet een paar verzamel-cd's met leuke seventies in elkaar wilde kopiëren.
Ik heb haar een fikse lijst met tips gemaild en zij is lekker bezig geweest met Kazaa.
Ik hoop dat je haar niet de tip hebt gegeven om met (illegaal)gedownloade mp3´s van Kazaa op een commercieel feest te draaien? Ik zou haar eerder adviseren om even langs de v&d te stappen en wat verzamel cd´s met jaren 70 etc muziek te kopen.
Topic: De beste partyhits (9-12-2005 09:53:00)
Bombi - OH mandy daarin tegen wink ;) daar gaat wel iedereen van uit zijn dak!
Topic: [Nieuws] 2 nieuwe dj consoles (18-11-2005 10:37:00)
Tip voor Reind: Gebruik hem als geluidskaart, zet een hoop nummers in de afspeellijst. Ga lekker onderuit zitten met een kop senseo en op een gegeven moment loopt hij van zelf vast :), ik heb er nog niet mee gewerkt (de mk2) maar volgens mij moet hij gewoon op een gegeven moment vast lopen (miss bij het laden van .wav filetjes i.p.v. mp3).
Topic: [Nieuws] 2 nieuwe dj consoles (17-11-2005 15:11:00)
ik was 2 jaar geleden begonnen met draaien op de eerste versie van de dj console van hercules. Het was qua budget toen de oplossing voor mij. Echter ik raakte er al snel op uitgekeken. Het ding liep er vaak vast (met updates werd het minder maar het was nog steeds irritant). Het grote probleem wat ik ook al is in een ander topic hierover heb gemeld was; dat er alleen een usb 1.0 aansluiting op zat. Ik kan nergens terug vinden of ze bij deze van een usb 2.0 gebruik maken en/of ze er dus van geleerd hebben.
Topic: nieuw dingetje van hercules (foto's + lange lap text) (1-5-2005 15:10:00)
in princiepe is het met gedownloade updates best een net dingetje. De delay komt namelijk doordat hij usb 1 is. Zelfs met updates kan hij af en toe blijven hangen. Als hercules er nou een usb 2 van had gemaakt sjah dan was het allemaal een stuk beter geweest. Als je wilt weten of dj'ing wat voor je is, is dit wel geinig om uit te proberen, als je zelf al wat verder bent, dan kan je dit beter laten staan.
Topic: speakers voor kamerdj (7-4-2005 17:25:00)
Ik zit met het zelfde budget, en zoek precies het zelfde vandaar dat het hier maar vraag; klinkt de Behringer Truth B-2031A ook gewoon lekker op laag volume?