Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Magicsound

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 1 bijdrage(n) van Magicsound (Pagina: 1 van 1)

Topic: Hoe zijn jullie gestart? (16-3-2005 11:34:00)
Ik ben nog begonnen met 4 computerboksjes die ik op elkaar had aangesloten op 2 draagbare radio-cassette-cd spelers zonder mengpaneel of zo(wist nog niet eens wat da was dus...) Ik was toen een jaar of 9-10. als licht had ik een 2e hands moonflower, ministrobo van de kermis en wat gekleurde lampen.
Kort daarna kreeg ik van mijn neef 2 lampen voor lanks mijn meubel waar ik zelf een plaat voor geschilderd heb met de naam: Magic Sound. als lichtstandaard had ik een statief voor verkeersborden vaar ik een balk bovenop maakte en mijn lichtjes aanhing.
Een jaar later computerboksjes opgeruimd en huiskamerboksjes voor in de plaats. allemaal niet erg interesant dus naar de 2ehandsdagen van de lokale discoboer. daar een JB Systems Classic3(voorloper van de MX3 die intussen ook al niet meer gemaakt word) en een lichje wat op en neer ging. 2 vrienden van mij hadden intussen tsx12's en wat fatsoenlijke cdspelers en gemini mengpaneel dus daar moest bij mij ook verandering in komen. Dus van sinterklaas een JB Systems Talent gekregen en zelf gespaard voor een JB Systems CD-560 dubbele cdspeler. intussen nog steeds met die huiskamerboksjes die ik nu nog steeds heb sad :( wel al wat feestjes gedraaid samen met die vrienden en ook zelfs al op school(met vier TSX12 razz :p Intussen ben ik aan het sparen voor 500-600 wat boksjes en heb ook al plannen voor een lichtbrug.
Ben intussen net 14 jaar razz :p

happy :) DJ Roel happy :)