Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van JohanK

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 8 bijdrage(n) van JohanK (Pagina: 1 van 1)

Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (3-4-2005 21:07:00)
Je hebt helemaal gelijk Sylvia.. Toen ik begon met draaien was ik altijd nuchter, als iemand aankwam met 1 biertje weigerde ik 'm al! Nu ik 2 jaar in dezelfde kroeg draai wordt het over het algemeen gezelliger als ik wat drank op heb.. Maar: Ik ben niet bezopen! Ik heb wel s samen met iemand gedraaid op een feest die dronken was, zooo irritant, hij stond meer door de mic te lullen dan dat er muziek te horen was angry
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (3-4-2005 16:20:00)

dj fleur schreef:

JohanK schreef:

Het ligt er ook aan wat voor DJ je bent natuurlijk.. Als feest-DJ drink je veel sneller dan een trance/techno-DJ! Sterker nog, ik draai van alles en nog wat (feest, 70s 80s 90s dance) en als ik niks drink is het een stuk minder gezellig!!
dan vind jij het een stuk minder gezellig, maar vind het publiek dat dan ook?
Als ik wat drinken tijdens het draaien kom ik beter los, ga beter draaien en zoals Victor Junior al zei.. ik kan me meer inleven in het publiek. Die hebben tenslotte (gemiddeld) nog veel meer drank op!!
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (3-4-2005 13:33:00)
Het ligt er ook aan wat voor DJ je bent natuurlijk.. Als feest-DJ drink je veel sneller dan een trance/techno-DJ! Sterker nog, ik draai van alles en nog wat (feest, 70s 80s 90s dance) en als ik niks drink is het een stuk minder gezellig!!
Topic: Record boete voor DJ met illegale muziek (31-3-2005 23:51:00)
Ja kom op mensen zoals ik al zei.. maak je niet zo druk en ga vooral geen spookverhalen hier op t forum plaatsen!!!! 500 Euro per CD laugh :D laugh :D Misschien is een bezoekje op www.moppenweb.nl beter op zn plaats voor de poster razz :p
Topic: Record boete voor DJ met illegale muziek (29-3-2005 19:31:00)
Ik heb misschien weinig kennis over de Buma/Stemra, maar hoor iedereen maar klagen hier op t forum, dat zal niet voor niets zo zijn... Ik kan al die voorbeelden wel gaan noemen, dat heeft geen zin en het zijn er te veel..

Zoals ik al zei, het is een principekwestie.. Dat kan ook niet anders want er zijn bijna nooit controles rechtstreeks op de DJ. De een voelt zich al schuldig als ie een cdtje kopieert, de ander niet eens die met illegale downloads voor 1000 man staat te draaien..! Doe lekker je eigen ding en maak je je er in ieder geval niet zo druk om! Als ik alles tot op de puntjes uit zou gaan zoeken wordt ik ook depri, dat is misschien de reden waarom ik minder kennis over de Buma/Stemra heb happy :)
Topic: Record boete voor DJ met illegale muziek (26-3-2005 14:44:00)
Pfff.. het is echt 1 grote bende, met alles.. mp3's, originelen, kopietjes, legale en illegale downlaods, wat mag je wel en niet (waar en voor wie) draaien..
De Buma/stemra heeft weinig dingen goed op een rijtje staan, laat staan dat wij het dan wel allemaal zo goed weten.
Het is volgens mij gewoon een principekwestie, niet zo zeer de (bijna nooit voorkomende) controles en boetes..

2 Posts hierboven stond een goed voorbeeld: Iemand doet moeite en betaald voor 'legale' mp3's, maar wat blijkt, het is toch illegaal!

Ik probeer alles gewoon origineel te krijgen, niet vanwege de boetes of controles die er niet zijn maar de kwaliteit en het originele hoesje! Ik hou me niet bezig met wat wel en niet mag, dat heeft echt geen zin!!! Soms draai ik een mp3'tje, meestal heb ik de plaat dan de volgende week of weken origineel happy :)
Topic: Welke microfoon? (6-2-2005 14:54:00)
Ik heb een tijdje terug een goedkope microfoon gekocht bij de mediamarkt.. Eentje van t merk Vivanco en zogezegd speciaal voor DJ's (prijs 25 euro) In de tent waar k draai hebben ze n professionele mic, alleen die is nu kapot sad :( Is het echt een groot verschil denken jullie tussen de beide mic's? Thuis klinkt mn vivanco wel oke maar dat zegt niet zoveel denk..
Topic: Praten tussen de platen door... (5-1-2005 20:51:00)
Hmmja ik ben dus iemand die niet makkelijk door de mic praat.. sad :( Hebben jullie nog tips/truucjes om dit te leren, wellicht in stappen?! Draai al geruime tijd in een kroeg (7 maanden), hoef gelukkig niet te praten, alleen af en toe is er wel s een jarige, dan is het jammer als ik het niet durf/kan.. Verder heb ik ook geen vlotte babbel (in het dagelijkse leven).. shut up :X Heb er ook over na zitten denken om er gewoon mee te stoppen.. Echter, ik krijg zoooveel goede reacties, ik kan er gewoon niet mee stoppen, daar komt ook nog bij dat ik het gewoon leuk vindt om te doen natuurlijk!!
ThX voor de posts alvast!