Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Yard

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Yard (Pagina: 1 van 1)

Topic: CUE'en op draaitafels (25-12-2005 14:42:00)
Danke djp, ik had hem inderdaad in me line in gestoken :). Dit topic is denk ik nu niet meer nodig, ik weet alles wat ik weten wou! Danke alvast en nog een prettige eerste kerstdag!
Topic: CUE'en op draaitafels (25-12-2005 14:15:00)
Zal ik me daar maar eens doorheen spitten. Sja die vraag was meer gericht dat als de draaitafel een zet zou krijgen op speeltempo dat hij dan automatisch zou starten, maar dat is dus niet zo merk ik. Laatste vraag en dan spit ik dat andere tpoic door, klopt het ook dat de draaitafel extreem zacht signaal uitzend naar me mixer? Ik moet deze echt voluit zetten om hier een aardig volume uit te krijgen, maar dan is het probleem dat de cdspelers gewoon te hard staat zodat ik de gain en het kanaal beide bijna op 0 moet zetten! Of heb ik de platenspeer nog niet goed aangesloten :)?
Topic: CUE'en op draaitafels (25-12-2005 13:22:00)
Dus, zoals ik het even in me opneem... Eerst beat opzoeken, dan daar de plaat stilzetten, als de downbeat op de "master" komt "scratch" je als het ware over de beat heen en laat je hem los. Begint dat de platenspeler vanzelf te spelen of moet ik ook nog op start drukken erna (had daar gister met proberen namelijk niet echt iets van gemerkt)
Topic: CUE'en op draaitafels (25-12-2005 12:57:00)
Oke, ik draai nu al een jaartje op de cdspelers van jb-system (200), en ik ben daar extreem tevreden over! Maar nu heb ik metn kerst een draaitafel (Reloop RP-5000 M3D s) erbij gekocht en dat is tog eve een heel stuk anders! Met cdspelers duw je 3 knopjes in en dan heb je een cue punt staan, maar met een draaitafel? Hoe zet je daar nou precies een cue punt? Gewoonop de beat op stop duwen, en dan aan het begin van een nieuwe reeks op start duwen? Ik heb dat geprobeerd, maar dan krijg je dus dat hij langzaam opstart en dan ligt hij er al dus gelijk naast! Kan iemand me helpen :)?