Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Kogelvis

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 8 bijdrage(n) van Kogelvis (Pagina: 1 van 1)

Topic: JB-Systems MM-10 of Behringer UB1204FX (13-12-2004 18:36:00)
Hmmm lekker handig om dat niet te vermelden happy :)

maar het is de JB-Systems MM-10 geworden.
Topic: New-Line chatbox [test] (12-12-2004 22:59:00)
Mocht je nu een alternatieve webbased client willen aanbieden dat zou je CGI IRC eens moeten proberen,
deze heeft als voordeel dat je dat gare java (sorry dat ik het zo zeg maar ik heb een hekel aan java) niet nodig hebt
en het dus gewoon uit je browser kunt draaien zonder eerst java te installeren.
Topic: JB-Systems MM-10 of Behringer UB1204FX (12-12-2004 17:23:00)
Ik heb em vrijdagmiddag opgehaald happy :)

Tot zover bevalt ie prima het enige minpuntje wat ik tot nu toe ontdekt heb is dat als de headphone level helemaal dichtdraait dat je dan toch nog wat ruis hoort maar zodra je hem open draait heb je al nergens meer last van dus tot zover voor mij een prima tafel razz :p
Topic: JB-Systems MM-10 of Behringer UB1204FX (8-12-2004 11:52:00)
als ik het zo dus begrijp kun je de specs wel hebben echter klopt er geen hol van shut up :X

en tuurlijk is het zo als je bart smit dingen wilt laten liggen en professioneel speelgoed wilt hebben dan moet je er inderdaad geld voor neerleggen maar aangezien ik daar ten eerste geen geld voor heb happy :) en ten tweede ik bijlange nog geen professional ben zal hij waarschijnlijk wel voldoen voor eerst happy :)
Topic: JB-Systems MM-10 of Behringer UB1204FX (7-12-2004 21:14:00)
Is er misschien nog iemand die heel toevallig weet (of het apparaat heeft en kan nakijken) wat het SNR van de JB-Systems is?
Topic: JB-Systems MM-10 of Behringer UB1204FX (6-12-2004 13:46:00)
Ik begin steeds warmer te lopen voor de MM-10 weet je toevallig ook wat de lengte is van de faders?
Topic: JB-Systems MM-10 of Behringer UB1204FX (5-12-2004 20:27:00)
mjah altweakende kan ik mocht dat ooit nodig zijn altijd 2 mono kanalen samen nemen :D maar het gaat er in de eerste instantie om dat zowiezo mijn computer / keyboard / mic aangesloten worden op de versterker en dan de computer 2 kanten uit dus afspelen en recorden en als ik dan nog meer kan aansluiten is alleen maar mooi meegenomen happy :)
Topic: JB-Systems MM-10 of Behringer UB1204FX (5-12-2004 18:18:00)
Hallo,

Ik ben nog op zoek naar een kerstcadeautje voor dit jaar en nu leek het me wel leuk om een Mengpaneel aan te schaffen.

Nu zijn er binnen mijn budget wel 2 leuke mixers naar voren gekomen hier op de site nl. de JB-Systems MM-10 en de Behringer UB1204FX.
Nu heb ik eens rondgezocht op internet naar deze 2 apparaten en nu viel mij op dat er bij de Behringer behoorlijk veel technische specificaties te vinden zijn en bij de JB-Systems niet waardoor je makkelijk dingen als SNR / afmetingen vh apparaat / aansluitingen / etc. kunt uitzoeken maar tot nog toe heb ik dit bij de Behringer niet kunnen vinden.
Nou heb ik gezien dat er bij de JB-Systems een review geplaatst is hij geeft een paar minpuntjes aan maar geeft em toch een 4 uit 5 punten hoewel het met die minpuntjes eerst redelijk negatief klinkt is er op internet verder heel weinig te vinden over dit apparaat ook weinig/geen reviews wel heb ik uitgevonden dat hij een 19" afmeting heeft wat ik persoonlijk wel een voordeel vind mocht ik em ooit in mijn rack willen ophangen.

De Behringer is wel meer over te vinden ook qua reviews echter de reviews die ik tegengekomen ben vermelden dat de FX processor niet echt top is nu kan ik me daar iets bij voorstellen qua kwaliteit wat je kan verwachten bij dit budget en dan is het nog de vraag ga ik die FX veel gebruiken. Daarnaast heb ik gelezen dat de kanalen nogal metalig zouden klinken al met al heb ik eigenlijk geen positieve reviews gezien maar nu zijn die dingen behoorlijk persoonsgebonden.

Nu zoek ik een mixer puur voor eerst huis thuin en keuken gebruik dus computer / keyboard / cd speler etc. op mijn versterker aansluiten dus niet voor DJ werk platenspelers hoeven er niet aan te kunnen want die dingen heb ik toch niet en ben ik ook niet van plan te kopen.

Nu is mijn vraag zijn er hier mensen met ervaring met 1 of beide van deze apparaten en zo ja wat is je mening over dit/deze appara(a)t(en) wat zijn volgens jouw de pro's en de con's of wat denk je in het algemeen van deze 2, ook zou ik blij zijn als mensen toevallig meer informatie over de JB-Systems hebben.

Alvast hartelijk dank.