Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Twan

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Twan (Pagina: 1 van 1)

Topic: Behringer Truth B2031 speakers (25-1-2003 13:52:00)

WeirdMicky schreef:

mmm, ze hadden de behringer niet op voorraad maar voor a.s woensdag/donderdag heb ik ze gereserveerd happy :) dus sorry voor de vertraging
Mmm lang niks van hem gehoord... Zouden ze misschien tegenvallen wink ;) ??
Topic: Behringer Truth B2031 speakers (10-1-2003 11:55:00)

WeirdMicky schreef:

ik haal ze morgen waarschijnlijk, dusse dan post ik binnenkort iig mijn duidelijke visie erover
En ???? Hoe zijn ze bevallen ? Is het kleuren niet te erg ofzo ?

Dre, heb jij enig idee of de vifa impuls die ze bij speaker & co verkopen een goede monitor zou zijn ?
Topic: Behringer Truth B2031 speakers (8-1-2003 16:17:00)

Dré schreef:

Ik moet de Behringers nog steeds een keer uittesten (staat op m'n lijstje voor volgend jaar), NET als de nieuwe Alesis monitors (die binnenkort OOK in een actieve versie uitkomen).

Wel viel het me op dat Behringer het te veel moeite vond om even een freq. plot van de speaker op te geven (laat staan een fase plot). Ook wordt bij het freq. bereik niet opgegeven volgens welke spec. het gemeten is. Specs van Behringer kunnen dus sowieso de prullenbak in. Wat dan nog overblijft is of ze wel of niet goed klinken (en dat zal ik binnenkort toch maar eens uittesten).

Ben nog steeds ERG positief over de Syrincs set. Die staat hier nu alweer een paar weken als onze "luisterset" in de huiskamer. Mooie is dat de topjes erg klein zijn (goed voor afstraalgedrag) en dat de speakertjes in de topjes erg klein zijn (wederom goed voor afstraalgedrag) en dat al het "fundament" door de sub geleverd wordt (waardoor de speakertjes in de topjes in alle rust de details weer kunnen geven).
Heb je ondertussen al een keer naar die Behringers geluisterd ? Ja ik weer het, het is nog maar net 2003 maar ik ben gewoon benieuwd wat jij er van vind dre happy :)