Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Stevy-G

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 5 bijdrage(n) van Stevy-G (Pagina: 1 van 1)

Topic: Welke nummers passen lekker in de mix? (18-1-2006 11:41:00)
Marco Borsato - Ik leef niet meer voor jou met Wham Edge of heaven (inbrengen bij het stukje: "dus donder nu maar op")

Will Smith - Switch - Pon The Reply - Rhianna

Voor de kerst: Shakin' Stevens - Merry Christmas met Walking on sunshine Katrina en the waves

My humps blackeyed peas met Bob sinclar - Love generation (club mix, dus het voorstukje voordat die gitaar begint, de rest kun je de radio edit gebruiken)
Topic: Het Denon DN-S1000-topic (27-10-2004 13:15:00)
Oke, om weer terug te komen op de DNS-1000:

Ik heb de speler nu een maandje, en ik vind 't een fijn bakkie om erbij te hebben. Ik heb nog 2 cdj-100's staan, die ik toch nog steeds lekker dingen vind om mee te draaien. Snel, en makkelijk in omgang.

In vergelijking met de DNS-1000 wint de pioneer qua laadsnelheid van de denon. Que features wint denon.

Effecten

De effecten die ook op de pioneer zitten kun je op de DNS-1000 ook toepassen, maar als ik heel eerlijk ben, vind ik de effecten (flanger, filter) mooier op de pioneer. Je kan ze op de 1000 wel de maat instellen van de flanger maar dit is een beetje overbodig. Ook bij de filter kun je hoog, midden, of laag kiezen. In je mix zul je dit niet zo gauw toepassen, omdat je dat dan veel te omslachtig werkt.
Maar om ermee te pielen is het wel grappig.

Next-track reserve:

Deze feature vind ik wel handig, als je geen tijd meer hebt, om een andere cd klaar te zetten:) Ik vind het alleen jammer, dat je maar 10 seconde de tijd hebt om de playknop in te drukken, nadat je het nummer gecued hebt. Dit snap ik niet van Denon, waarom ze je niet gewoon alle tijd geven, om het volgende nummer te starten.

Mp3 functie

De mp3 functie is relaxed. Alle functies die met een cd uit kan voeren, kan ook met een mp3 cd. MAAR het laden van een mp3cd, en zoeken met de next-track reserve gaat trager dan met een audio cd.

De scratch functie

Tsja, ik was niet anders gewend dan pioneer cdj-100 en gemini cdj-20. Dus voor mij is het al genoeg om af en toe een beetje te pielen met de scratch. ik mix over het algemeen trance en andere dance genres, maar hiphop zal voor mij niet de hoofdzaak worden. Daarom is de scratchfunctie voor mij niet zo van belang, datie optimaal werkt, want dat is niet het geval.
Je moet de scratchdisc activeren door 'm een beetje in te drukken (press sensitive) daarna kun je er alles mee doen, backspin enz.
Maar al zou ik een hiphop dj zijn, die constant aant scratchen is tijdens zijn mix zou ik eerder voor een dns-3000 of 5000 gaan.
Of een pioneer cdj-800 natuurlijk.

Al met al is het een leuk spelertje voor mij om als buffer er bij te hebben naast, m'n setje pioneers. Ik wacht de updates af van de dns-1000's
alsie nog komen tenminste. Zijn de updates heel erg interessant en aantrekkelijk (o.a snellere laadtijd en 100% pitchbend voor mp3s) dan zal ik er misschien nog wel eentje aanschaffen.
Topic: Het Denon DN-S1000-topic (8-10-2004 11:45:00)
De speler is gewoon verkrijgbaar in Nederland hor.
Topic: Het Denon DN-S1000-topic (7-10-2004 22:34:00)
Ik zou wel foto's willen toevoegen, maar kweenie hoe dat moet... ashamed :$

Zowel audio als mp3 cd's leestie goed.

De scratch functie vind ik ook heel erg realistisch, je moet de platter idd wel ff een beetje indrukken, dat is in het begin wel wennen.

Met de backspin moet je dus de platter een klein beetje indrukken, maar tijdens de zwiep hoeft dat niet (gelukkig) je moet 'm als het ware activeren. aan de ene kant lastig, maar aan de andere kant, kun je ook niet per ongeluk de platter aanraken, zoals bij de pioneer dat wel het geval is.

Ik weet niet of het met alle denons zo is, maar als je een loop heb gemaakt en je wil aan het einde van een loop een backspin geven gaat ie niet verder spinnen als je beginpunt van je loop, dat gaat bij pioneer 800 wel, maar goed, zit ook weer een voordeel aan, want je loop blijft in tact.

Nou de effecten zoals ik zei zijn heerlijk, beter als bij de pioneer cdj-100, want je kan zelfs de maten van de effecten veranderen shocked 8O Je kan de flanger en filter ook toepassen samen met het jogweel razz :p

Voor de rest heb ik me nog niet echt verdiept in de gebruiksaanwijzing, want daar heb ik nog geen zin in gehad laugh :D

Leg me even uit hoe ik foto's importeer want ik ken geen html
Topic: Het Denon DN-S1000-topic (7-10-2004 20:28:00)
Nou, ik heb m'n DNS1000 vandaag binnengekregen en ik kan je 1 ding zeggen:

TOPPERTJE!! alle functies werken heerlijk, de effecten zijn ook heel erg bruut vooral de echoloop is meesterlijk. Ik heb heb gelijk een aantal foto's gemaakt, om te bewijzen dat het een hele mooie speler is en dat dat niet overkomt op flitsfoto's :S....