Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Djarwin

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Djarwin (Pagina: 1 van 1)

Topic: Het Numark CDX-1 Cd-speler-topic (30-10-2004 03:06:00)
Ik heb vananvond met 2 maal de numark cdx gedraait.
Mijn conclusie: Gebruiksgemak is hoog, drukknopjes voelen goed gaan, de track-zoek-draai knop is slecht, als je hem een beetje scheef drukt loopt hij slecht tot niet. Het lezen van cd's kost deze speler flink wat moeite, als het je al lukt de cd erin te krijgen... het slot-in systeem van deze speler is ronduit slecht en zeer kwetsbaar! Daarbij wordt hij ook nog eens heel erg warm (niet alleen de voedingen, maar ook het display! kortom ook erg kwetsbaar)
Naast deze numarks had ik een denon 1000 staan (jaja de nieuwste) en die speler heeft op dit moment duidelijk mijn voorkeur.

even samenvatten: Numark CDX is leuk voor iemand die thuis draait en zijn cd's op satijnen kussentjes draagt en ze met zijden handschoentjes en met uiterste precisie in de speler stopt.

Dj Arwin
Topic: Het Denon DN-S1000-topic (30-10-2004 02:59:00)
Ik heb er zojuist een avond mee gedraaid...
Mijn conclusie: een zeer fijne speler; draait fijner dan de s3000, cds laden makkelijker; user-interface is overzichtelijker en logischer. 1 minpuntje, om te scratchen moet je druk uitoefenen op de platter waardoor het lastiger is om gevoel in de 'scratch' te leggen, maar dat zal met een beetje wennen wel opgelost zijn.
Kortom topspeler, voor een topprijs!

Dj Arwin