Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dellai

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Dellai (Pagina: 1 van 1)

Topic: Monitoren (22-8-2003 13:35:00)
ikzelf gebruik de monitoren van KRK-systems ( krksys.com/v3/start.asp ). Ik moet zeggen dat ze ook op harder volume erg lekker klinken. O ja, ik heb het model V88

het enige nadeel is dat het actieve monitoren zijn, maar dat is in mijn geval alleen maar een voordeel aangezien ik ook muziek maak. Dus mijn dateq loopt via mijn Mackie mengpaneel tezamen met mijn muziek apparatuur.
Topic: Nieuw: Denon DN-S5000 Tabletop CDspeler! (18-12-2002 16:02:00)
allereerst goeidag allen, ben hier nieuw en heb al een tijdje meegelezen, leuk forum.

heb een demo mogen proberen van deze denon speler, er is namenlijk een set van deze jongens in london op een tour, en aangezien ik er toch was...

het is echt een super systeem die draaiende tafel happy :) , helaas werkt het nu NOG niet helemaal lekker, maar die man van denon zei dat ze met een aantal onderdelen nog bezig waren. een voorbeeld is dat die table niet echt lekker in het apparaat zit, daardoor lijkt het alsof die table er los in zit, dit werkt nogal schokkerig om het zo te zeggen, tevens draait het plateau naar mijn idee nogal snel , en dat werkt niet echt het draaitafel gevoel in de hand, maar het idee is erg goed.

wat erg goed doordacht is is het uithalen van die laser unit. stel je bent aan het draaien in een live set, dan kun je in nood binnen enkele seconden die hele unit eruit trekken en een spare unit erin zetten, die overigens ook heel erg goedkoop is (ik meen 100 euro adviesprijs).

ik vind het een zeer ok speler, die man vertelde me trouwens ook nog dat de adviesprijs rond de 1050 euro gaat liggen, maar waarschijnlijk voor rond de 700 euro in de winkel komt te liggen, aangezien ze een speciale deal gaan maken met local agents. het fijne hiervan kon hij me nog niet vertellen.

ik moet er wel bijzeggen dat de pioneer cdj1000 ongeveer dezelfde features heeft, maar de cdj800 niet.

dit is zeker een zeer serieuze concurent voor de cdj1000, maar hij is te uitgebreid om te concureren met de cdj800. en de prijs gaat zeker de doorslag geven. want laten we wel wezen die adviesprijs van pioneer slaat natuurlijk helemaal nergens op.

als pioneer slim zou zijn dan zouden ze nu die slag moeten gaan maken, want om eerlijk te zijn zou ik liever die cdj1000 kopen , maar voor dat geld kunnen ze me letterlijk de rug op.

o ja nog 1 ding : het draaien van die schijf gaat wel meganisch, met een soort van wiel met een rubberen omhulsel, en als ik iets geleerd heb van vroeger, dan is het wel: alles wat beweegd gaat geheid kapot.

groeten.