Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Quintoz

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 8 bijdrage(n) van Quintoz (Pagina: 1 van 1)

Topic: Nieuw: Numark HDX (24-2-2006 10:56:00)
Is het al bekend wanneer de HDX in de winkel zal liggen?
Topic: Nieuw: Numark HDX (15-2-2006 17:27:00)
laugh :D haha, maar niet helemaal wat ik bedoel wink ;)
Topic: Nieuw: Numark HDX (15-2-2006 17:13:00)
Dat is idd waar, de reden hiervoor is dat 'men' het gevoel van plaat qua bijsturen e.d. mist bij cd spelers. Een andere belangrijke reden is dat nieuwe muziek vaak eerst op plaat uitkomt.

Nu spreek ik voor mezelf, maar als het draaien met een HDX hetzelfde gevoel geeft als een platenspeler, het daarnaast de voordelen van het draaien met cd's heeft en een harddisk heeft waarop ik mijn gehele platen collectie kan zetten, dan begin ik toch echt te denken om over te stappen op digitaal.

12" zal dan ook zeker niet uitsterven, ik zal ook na aanschaf van 2 HDXen (of iets dergelijks) nog steeds wekelijks in platenzaken te vinden op zoek naar nieuwe releases. Alleen zal ik dan alles thuis digitaliseren.

Ik zie het wel zitten...
Topic: Nieuw: Numark HDX (15-2-2006 16:10:00)
Nog wel ja, maar wanneer Pioneer uitkomt met een harddisk versie van de CDJ-1000 MKII zeg maar de HDJ-1000 dan zullen DJ's de komende jaren massaal overstappen op harddisk.

Pioneer kan nu niet meer achter blijven...
Topic: Nieuw: Numark HDX (15-2-2006 15:00:00)
Hopelijk komen ook Pioneer en Denon snel met een dergelijk apparaat. Het zou fantastisch zijn als de hard disks van de verschillende merken in elkaar zouden passen. Dan hoef je dus nooit meer alles mee te slepen, slechts 2 van die harddisks en dat is het. Waarschijnlijk zullen de Pioneer en Denon een eigen systeem bedenken, maar dan nog mijn platenkoffer is alleen al zwaarder dan 2 HDXen. wink ;)

Ben het dan ook niet eens met de opmerking dat dergelijke systemen niet interessant zijn voor clubs. Ze slikken nmlk ook cd's, dus wanneer je niet werkt met een hard disk kun je altijd nog uit de voeten met een 'ouderwetse' cd.

Is er al iets bekend over dergelijke ontwikkelingen bij Pioneer of Denon?
Topic: Pioneer doet mee aan I-Pod hype? (9-9-2005 15:20:00)
Ongeveer een jaar geleden heb ik 2 numark axis 9 cd spelers gekocht. Na eerst wat compilatie cd's te hebben gekocht kwam ik er al snel achter dat house meestal eerst op plaat uitkomt en pas maanden later op cd en mp3. Dus ben ik gaan sparen voor 2 tt's. Nu draai ik een maandje of 8 met platen, die idd zo'n 10 euro per stuk kosten.

Met het voordeel 'digitaal is goedkoper' ben ik het dus niet helemaal eens. Je zal immers nog altijd eerst platen moeten kopen en deze dan op je pc moeten zetten. Bij I-tunes vind je de nieuwste house namelijk niet. ID&T is begonnen met dance-tunes.com, maar ik kan er (nog) niet de platen vinden die ik zoek.

Natuurlijk zullen we uiteindelijk afscheid moeten nemen van de tt's en overstappen op programma's als Final Scratch. Dit soort programma's zullen zich ook verder ontwikkelen en er uiteindelijk voor zorgen dat je er niet meer om heen kunt.

Lijkt me overigens wel heerlijk, 2 i-podjes op zak en draaien maar! Mn arme rug zal er in iedergeval erg blij mee zijn.
Topic: iPod Djmixer (9-8-2005 14:03:00)
Het idee is natuurlijk heel leuk. Ik zou zoiets ook best bij me in de huiskamer wegzetten, ipv een gewone stereo. In het ene station de Ipod van mijn vriendin en in de andere die van mij. Natuurlijk kun je hetzelfde doen met een gewone mixer, alleen laad je Ipod dan niet op. Voor het echte werk is het natuurlijk niet handig, een DJ kan natuurlijk niet zonder pitch!

De Idj van Numark, zie ik meer als een geinig gadget voor er bij of voor consumenten die het DJ gevoel ook thuis in de woonkamer willen ervaren en het waarschijnlijk meeslepen naar elk verjaardagsfeestje ;-)
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (28-4-2005 17:26:00)
Ik denk dat het Carolina Marquez met "the killer's song" wordt. Een lekker nummer, latin beat erin, opwepend en een meezinger. Lalalalalalalalala, nu maar afwachten...

Can't stop playing was de club hit van afgelopen winter, vind het dus bepaald geen zomerhit!