Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van La Fprme

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 7 bijdrage(n) van La Fprme (Pagina: 1 van 1)

Topic: Nieuwe OEM-cd-speler? Iets waard? (16-8-2004 19:43:00)
que ?
Topic: Nieuwe OEM-cd-speler? Iets waard? (16-8-2004 19:29:00)
Thx sylvia,

dat heet cynisme met een komische noot,als mensen op dit forum dat niet begrijpen,kun je het net zo goed meteen opdoeken.. :) achja je hebt wel gelijk ik heb nog nooit zon ding gebruikt,maar als ik de filmpjes ervan bekijk weet ik dat een oem speler meer kan voor minder geld.dat zijn gewoon harde feiten.In ieder geval bedankt voor je reactie.

Greetz
Topic: Nieuwe OEM-cd-speler? Iets waard? (16-8-2004 19:14:00)
nouja hoe je et ook wend of keert, iedereen heeft zijn eigen persoonlijke voorkeur.

misschien ben ik iets te gauw gaan roepen van fuck pioneer,maarja het kwam recht uit mn hart. :) lol...

hierbij mn excuses als ik enkele pioneer-zweerders gekwetst heb.
ondertussen piel ik nog ff verder , want ik heb de sample functie nog niet helemaal door.
Zijn er nog anderen op dit forum die reeds een oem-cdspeler hebben aangeschaft ?

Oja een groot nadeel van de reloop vind ik dat de bijgeleverde handleiding geen shit voorsteld.Zijn gewoon 3 aanelkaar geniette a4tjes. je verwacht voor die prijzen toch een prachtig boekwerk ? (ik wel igg) :) .
Topic: Nieuwe OEM-cd-speler? Iets waard? (16-8-2004 16:41:00)
Reind, ik moet toegeven dat ik nog nooit een cdj 800 onder handen heb gehad.alleen filmpjes en reviews. Toch lees ik bij de specs van de rcd dat ie meer functies heeft, dus ff heel logish, heb ik die verkozen boven de cdj 800. hij werkt lekker en ik ben er tevreden mee. waarom zou ik dan nog een uitgebreide review gaan schrijven ? ga dr zelf es mee pielen of lees de specs op internet,dan kom je er vanzelf achter hoe goed ie is ! Ik heb em gekocht zonder eerst te testen en ik heb daar geen spijt van !
Reind, kijk dan ook es naar de 900 versie dat is niet bepaald een broodtrommeltje hoor ! en ja idd ik vind zelf de 800 versie ook iets te kaal voor zn prijsklasse. Daarom ben ik maar meteen voor de 900 gegaan
Topic: Nieuwe OEM-cd-speler? Iets waard? (15-8-2004 16:35:00)
Jazeker is de Reloop rcd900s iets waard ! :)

Ik heb em nu 2 dagen en ik ben er heel erg tevreden mee.
De loops werken goed en de sample functie is gewoon te gruwelijk !.
ook klinkt het scratch geluid uiterst realistisch.Alle functies de je verwacht van een goede tabletopcdspeler zitten erop ! Ik vind dat ie beter is dan de cdj 800 en hij geeft meer waar voor je geld. FUCK Pioneer met zn overgehypte rotzooi waar je je blauw voor betaald en koop gewoon een oem-cd speler.( wel de uitgebreide he > rcd900 , cleving 280, stanton 450 etc....)De reloop is het goedkoopst van allemaal en kan net zoveel als de anderen dus voor mij was de keus snel gemaakt.

Cu lat0rzz !!
Topic: JB-Systems T-3 (3-6-2004 17:54:00)
oke thx patrick ik zal dan wel ff wachten op wat reviews van de t-3..Jammer dat ie steeds wordt uitgesteld,et lijkt me wel een flex dinkje wink ;)

de groetuh
Topic: JB-Systems T-3 (2-6-2004 16:35:00)
het ziet er iig indrukwekkend uit op de site van new-line.Alleen vind ik het model niet zo mooi , ik houd meer van het hoekige laugh :D Ik zit erg te twijfelen tussen dit model en de q30 van jbsystems...Iemand suggesties !?