Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Panzerfaust

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Panzerfaust (Pagina: 1 van 1)

Topic: Problemen met Syrincs set (24-8-2004 14:08:00)
Nog even gekeken via de internet verbinding van een klant (waar ik zeker weten geen rare cookies en proxies heb) en daar doet www.syrincs.nl/html/meningen.html het nog prima hoor.

De link is misschien weg, maar de pagina bestaat nog steeds...
Topic: Problemen met Syrincs set (24-8-2004 13:14:00)
Persoon in kwestie is daar stevig op aangesproken (termen zoals "kop...afrukken"...) en heeft beloofd het zsm te veranderen naar een link naar onze review sectie (want DAT mag wel natuurlijk).

Laat ze verdomme die energie gebruiken om het probleem met de sub op te lossen!!!
òf ze zijn heeeel druk bezig met die problemen, òf het interesseert ze echt geen reet, want die reviewsite is nog geen haar veranderd...
Topic: Reloop RP-4000 M3D of wachten op JB-Systems T-3 (2-6-2004 12:36:00)

Reind schreef:

Gewoon even wachten tot Dre ze binnen heeft.

En ga nou niet zeggen aan de hand van de specs dat het een lekker draaitafeltje is want dat kun je daar helemaal niet uit opmaken.....
Precies, maar dat stond er ook niet. happy :) Ik ging meer af op Dré's commentaar:
"Als de specs ook maar een beetje kloppen dan wordt dit een knaller van een "instap" draaitafel (de arm van de XTRM-1 bak en de motor van de RP-5000) voor een HEEL zacht prijsje. Wat ons betreft dus een prima opvolger van EN de Q-30 EN de RP-4000.
Komt 3 juni binnen!"
Ik meen (maar wie ben ik) uit bovenstaande op te kunnen maken dat de keuze tussen T3 en 4000 niet moeilijk hoeft te zijn, met name omdat een T3 als goede opvolger voor de RP-4000 wordt genoemd. Okee, ik weet drommels goed dat niet elke opvolger beter is als zijn voorganger - was dat niet iets met blauw en witte elementen?? wink ;) - Maar ik kan niet anders dan je gelijk geven op je opmerking dat we allemaal nog even moeten wachten tot ze door Dré onder handen genomen worden.

Ik ben heeeel erg benieuwd wat daar uit naar voren komt.
Topic: Reloop RP-4000 M3D of wachten op JB-Systems T-3 (2-6-2004 07:35:00)
Dit is nou precies het probleem waar ik ook mee worstel :)

Als de specs van de T-3 kloppen (oh oh oh wat hoop ik dat) en hij heeft geen invalide armpje dan lijkt het me een bijzonder eenvoudige keuze (ten
minstte, als je van gewaagd design houdt - mij maakt dat geen zak uit, het gaat om wat zo'n apparaat kan). Ik begreep dat vanaf morgen de T-3 leverbaar is, dus heel lang zal het antwoord niet op zich laten wachten.